Η Ιωάννα Τούνη ξεκαθαρίζει την θέση της για το περιστατικό στο αεροδρόμιο: «Ήταν μια πολύ μεγάλη παρεξήγηση»

«Ήμουν συναισθηματικά φορτισμένη, ένιωθα αδικημένη, είχα νεύρα»

Must Read

Στο επίκεντρο συζητήσεων βρέθηκε για ακόμη μία φορά η Ιωάννα Τούνη έπειτα από την ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram σχετικά με το περιστατικό στο αεροδρόμιο Θεσσαλονίκης, όπου οι υπάλληλοι γνώστης αεροπορικής εταιρείας της ζήτησα να πληρώσει επιπλέον 40 ευρώ καθώς οι αποσκευές ξεπερνούσαν τα επιτρεπόμενα κιλά.

Η γνωστή influencer ούσα έξαλλη δημοσίευσε ένα story όπου μεταξύ άλλων έλεγε πως τους «πέταξε 50 ευρώ και έφυγε».

Η αντίδρασή της αυτή προκάλεσε αρνητικές αντιδράσεις με τους χρήστες του Twitter να τη δικάζουν.

Λόγω της έκτασης που πήρε το θέμα επιχειρηματίας έσπευσε να ζητήσει συγνώμη και να ξεκαθαρίσει τη θέση της λέγοντας χαρακτηριστικά ότι: «Πριν λίγο γύρισα σπίτι και άνοιξα την τηλεόραση και τα media και είδα πόσο μεγάλη έκταση έχει πάρει το χθεσινό μου story και προφανώς νιώθω πάρα πολύ άσχημα για όλο αυτό και τώρα νομίζω είναι μια πολύ καλή ευκαιρία να μιλήσουμε λίγο παραπάνω. Για αρχή θέλω να πω μια πολύ πολύ μεγάλη συγγνώμη πραγματικά για όποιον έκανα να πιστέψει με τα λεγόμενά μου ότι επιτέθηκα στους ανθρώπους του αεροδρομίου, ότι μίλησα άσχημα στους υπαλλήλους ή ότι τους πέταξα λεφτά στα μούτρα»

«Σίγουρα δε συνέβη κάτι τέτοιο και όλο αυτό δεν είναι εγώ. Οπότε αν αυτό καταλάβατε από το χθεσινό μου story πραγματικά συγγνώμη. Δεν ήθελα σε καμία περίπτωση να προάγω κάτι τέτοιο, το μόνο που ήθελα να επικοινωνήσω και σίγουρα με τον χειρότερο τρόπο γιατί ήμουν συναισθηματικά φορτισμένη, ένιωθα αδικημένη, είχα νεύρα, οπότε το story μου σίγουρα δεν ήταν το πιο σωστό πράγμα.

Τέλος πάντων, όντως μου ζητήθηκαν 40 ευρώ έξτρα. Πλήρωσα εννοείται. Είχα 50 ευρώ, οπότε έπρεπε να πάρω τα ρέστα μου και την απόδειξη και τους απάντησα “σας ευχαριστώ πάρα πολύ, δε θέλω ούτε ρέστα, ούτε απόδειξη, δε με ενδιαφέρουν τα χρήματα, με ενδιαφέρει η κίνησή σας και δε μου άρεσε καθόλου όλη αυτή η δύσκολη θέση στην οποία βρέθηκα”.

Δεν έχει σημασία αν ταξιδεύω ή όχι συχνά. Όποιος και αν ήταν στη θέση μου θα ενοχλούνταν. Γιατί ζήτησα να, συμπτύξω τις βαλίτσες μου ώστε να ισοσταθμίσουν τα κιλά και μου αρνήθηκαν και μου είπαν όχι πρέπει να πληρώσετε… Για αυτό ένιωσα αδικημένη και νευριασμένη και φέρθηκα με τελείως με χαζό τρόπο κι επικοινωνώντας, αλλά δεν ήθελα να περάσω αυτό το μήνυμα. Δε φέρθηκα άσχημα σε κανέναν στο αεροδρόμιο, το επικοινώνησα με εσάς με λάθος τρόπο. Λάθος μου και συγγνώμη»

https://www.youtube.com/watch?v=CCTdwNFSm18

Το γεγονός αυτό κλήθηκε να σχολιάσει η instagramer στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day» η οποία εξήγησε πως: «Νομίζω πως ήταν μια πολύ μεγάλη παρεξήγηση το όλο θέμα. Εγώ δεν τοποθετήθηκα απόλυτα σωστά, οπότε σε ένα στόρι 15 δευτερολέπτων δεν μπορείς να πεις όλο το σκηνικό πώς έχει γίνει, οπότε γι’ αυτό τον λόγο έκανα κάποια έξτρα στόρις για να εξηγήσω καλύτερα το τι ακριβώς συνέβη», αναφέρει.

https://vimeo.com/648478906

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This