Ντέμης Νικολαϊδής: Βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη το ίδιο βράδυ με τη Δέσποινα Βανδή

Ο πραγματικό λόγος που διέμεινε στο ίδιο ξενοδοχείο με την πρώην σύζυγό του.

Must Read

Στη Θεσσαλονίκη βρέθηκε το Σαββατοκύριακο η Δέσποινα Βανδή για να απολαύσει την Άννα Βίσση στο νυχτερινό κέντρο όπου τραγουδούσε οι δυο τους μάλιστα αντάλλαξαν και το καθιερωμένο φιλί στο στόμα.

Στην συμπρωτεύουσα όμως βρέθηκε και ο Ντέμης Νικολαΐδης, ο οποίος μάλιστα είχε κάνει κράτηση στο ίδιο ξενοδοχείο με την πρώην σύζυγό του.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής «Πρωινό», ο πρώην ποδοσφαιριστής και η τραγουδίστρια δεν συναντήθηκαν καθόλου.

«Η Δέσποινα Βανδή έφτασε πρώτη στο ξενοδοχείο. Με το που έφτασε ενημερώθηκε πως και ο Ντέμης Νικολαϊδης είχε κάνει και εκείνος κράτηση και θα είναι το Σαββατοκύριακο στο ίδιο ξενοδοχείο. Επειδή πολλά ειπώθηκαν και ακούστηκαν, οι δυο τους δεν είχαν καμιά επικοινωνία», είπε η Φωτεινή Πετρογιάννη με τον Γιώργο Λιάγκα να αποκαλύπτει πως ο Ντέμης Νικολαϊδης «δεν πήγε για δουλειά. Πήγε γιατί έχει έναν κολλητό πάνω στη Θεσσαλονίκη… Έχει έναν κολλητό έτσι της showbiz και πήγαν να κάνουν παρέα μαζί το Σαββατοκύριακο».

https://vimeo.com/648582996

https://vimeo.com/manage/videos/648582996

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This