Αποστόλης Τότσικας: «Το ότι σχολιάστηκε η διαφορά ηλικίας μου με τη Ρούλα Ρέβη το θεωρώ τραγικό και βλαχιά»

«Εμένα οι αριθμοί δεν με όρισαν ποτέ, είναι γελοίο»

Must Read

Η Ρούλα Ρέβη σε πρόσφατη συνέντευξη της είχε αποκαλύψει πως έχει υποστεί age shaming Για το γεγονός ότι είναι μεγαλύτερη από τον σύζυγό της Αποστόλη Τότσικα.

Η γνωστή φωτογράφος μάλιστα είχε αναφερθεί στη συνέντευξη που είχε παραχωρήσει ο σύζυγός της στον Γρηγόρη Αρναούτογλου ο οποίος τον ρώτησε για τη διαφορά ηλικίας τους, γεγονός το οποίο την δυσαρέστησε.

Ο παρουσιαστής από την μεριά του μέσα από την εκπομπή του «The 2Night Show», η οποία προβλήθηκε χθες, θέλησε να ξεκαθαρίσει τη θέση του ζητώντας της συγνώμη.

Ο Αποστόλης Τότσικας μιλώντας σήμερα στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» αναφέρθηκε στα 10 χρόνια διαφορά που έχει με τη σύζυγό του, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι: «Ήθελα από μικρός να κάνω οικογένεια αλλά η Ρούλα είναι ο άνθρωπος στον οποίο δένεις το καράβι σου, ήταν το λιμάνι μου. Πριν γνωρίσω τη Ρούλα είχα το ένστικτο, τώρα έχω το ένστικτο και τη Ρούλα να με βοηθάνε, ήταν καταλύτης στη ζωή μου.

Βρεθήκαμε πρώτη φορά σε φωτογράφιση και μετά ξαναβρεθήκαμε δύο χρόνια μετά και γίναμε ζευγάρι. Το ότι σχολιάστηκε η διαφορά ηλικίας μας το θεωρώ τραγικό, εμένα οι αριθμοί δεν με όρισαν ποτέ, είναι γελοίο. Ποτέ δεν στεναχωρήθηκα με τα σχόλια για εμάς, αλλά το να ασχολείται κάποιος με ηλικίες το θεωρώ βλαχιά στην εποχή μας».

https://vimeo.com/649005937

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This