Άρης Σερβετάλης: Πάρτι στο Twitter για την αποχώρησή του από παράσταση λόγω εμβολίου – Πιατάς και Νέγκα κατά του ηθοποιού

«Oμολογώ ότι ο Άρης Σερβετάλης έχει μπερδέψει την πραγματικότητα με το θέατρο»

Must Read

Τα νέα μέτρα της κυβέρνησης φαίνεται να μην βρίσκουν σύμφωνο τον Άρη Σερβετάλη καθώς αρνήθηκε να παίζει μόνο για εμβολιασμένους κι έτσι αποχώρησε από την παράσταση όπου πρωταγωνιστούσε.

Η απόφασή του αυτή βρήκε αντίθετους πολλούς από τους συναδέλφους του, οι οποίοι έκαναν λόγο ότι αφήνει άνεργους πολλούς από τους ανθρώπους που εργάζονται γι’ αυτήν την παράσταση.

Δείτε επίσης: Σπύρος Μπιμπίλας για Άρη Σερβετάλη: «Δεν περίμενα να σταματήσει την παράσταση, αγνοώντας ότι δουλεύουν κι άλλοι άνθρωποι εκεί»

Ο γνωστός ηθοποιός ωστόσο με μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram εξήγησε πως δεν ευθύνεται εκείνος που τόσοι άνθρωποι έχουν μείνει χωρίς δουλειά αλλά η εταιρία παραγωγής καθώς ήταν ενήμερη για τις προθέσεις του.

Οι χρήστες του Twitter έδωσαν ακόμη μία φορά το παρών και τοποθετήθηκαν επί του θέματος, με πολλούς να ενστερνίζονται την άποψή του ηθοποιούς ενώ κάποιοι άλλοι φαίνεται να μην πείστηκαν με την εξήγηση που έδωσε.

https://twitter.com/GenikoKraktiko/status/1463059121373122562?s=20

https://twitter.com/PatriotikiFoni/status/1463072929374216192?s=20

https://twitter.com/h_kitsou/status/1463058950379745286?s=20

https://twitter.com/nisiotis38/status/1462903246507360265?s=20

Δημήτρης Πιατάς

Ο Δημήτρης Πιατάς μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day» εξέφρασε την αντίθεση του με την απόφαση του Άρη Σερβετάλη λέγοντας χαρακτηριστικά ότι: «Oμολογώ ότι ο Άρης Σερβετάλης έχει μπερδέψει την πραγματικότητα με το θέατρο. Καταλαβαίνω ότι στο θέατρο, το συγκεκριμένο έργο και ο Ιονέσκο είχε προβλέψει πολλά πράγματα και πιθανώς ως ήρωας του έργου αρνείται να μεταμορφωθεί σε παχύδερμο

Μόνο που αυτό είναι θέατρο, είναι ψέμματα. Η πραγματικότητα είναι 100 νεκροί κάθε μέρα. Είμαι αντίθετος και κάθετος με τις αποφάσεις του Σερβετάλη»

https://vimeo.com/649395246

Αθηναΐς Νέγκα

O Λάκης Λαζόπουλος όταν κλήθηκε να σχολιάσει το συγκεκριμένο θέμα, είχε υποστηρίξει πως ούτε εκείνος θα έπαιζε σε κάποια θεατρική παράσταση μόνο για εμβολιασμένους.

Η Αθηναΐς Νέγκα μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter ξέσπασε κατά των δύο ηθοποιών.

«Ο Σερβετάλης και ο Λαζόπουλος που δεν πιστεύουν στον διαχωρισμό των ανθρώπων, θα έπαιζαν κανονικά και καθημερινά για ανθρώπους που δεν έχουν πληρώσει εισιτήριο;», έγραψε.

Βάνα Μπάρμπα

Η Βάνα Μπάρμπα από την άλλη, μιλώντας στην εκπομπή «Super Κατερίνα», τάχθηκε υπέρ του ηθοποιού εκφράζοντας τον θαυμασμό της.

«Δεν θα μπω στο παιχνίδι εμβολιασμένοι, ανεμβολίαστοι. Η τέχνη είναι πάνω από την πολιτική. Είμαι ενάντια στο μέτρο στο ποιοι θεατές θα μπουν μέσα και ποιοι όχι. Πώς μπαίνουν στα λεωοφρεία εμβολιασμένοι και ανεμβολίαστοι; Εγώ θα έλεγα μπράβο του για το θάρρος και την παρρησία που έδειξε», τόνισε.

https://vimeo.com/649398009

Βλαδίμηρος Κυριακίδης

Καταπέλτης όμως ήταν και ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης ο οποίος θεωρεί πως «η αποχώρησή του είναι απαράδεκτη. Ζούμε επικίνδυνους καιρούς, συν ότι ζούμε οικονομικά δύσκολους καιρούς. Δε μπορείς να παρατάς μία παράσταση και να αφήνεις τους ηθοποιούς χωρίς δουλειά κι έναν εργοδότη που θα πληρώσει γιατί όπως ξέρετε πολύ καλά, υπάρχουν τα τριμηνιαία και τα εξαμηνιαία συμβόλαια και χωρίς έσοδα ένας εργοδότης θα συνεχίσει να πληρώνει κάποιους ηθοποιούς.

Και όλα αυτά γιατί δεν θέλεις να εμβολιαστείς. Για μένα είναι απαράδεκτη η συμπεριφορά και εντελώς αντιεπαγγελματική. Όταν ηγείσαι ενός θιάσου πρέπει να ηγείσαι πραγματικά και όχι να φέρεσαι εγωιστικά και να κάνεις μόνο αυτό που περνάει μέσα από το κεφάλι σου ή μέσα από αυτό που θέλεις εσύ να κάνεις.

Αλλιώς θα κλείναμε όλοι τα θέατρά μας σε μία μέρα αδιαθεσίας θα λέγαμε “δεν είμαι καλά, να φύγει το κοινό, φύγετε οι ηθοποιοί, δεν μου αρέσει αυτό που κάνω”. Το θεωρώ τελείως απαράδεχτο και σας ομολογώ ότι εγώ θα κάνω και το τρίτο εμβόλιο και περιμένω και το τέταρτο, αν βγει. Πραγματικά πρέπει να σωθούμε από αυτή τη μάστιγα. Δεν έχει δικαίωμα κανείς για κανένα λόγο να κλείνει ένα θέατρο επειδή απλά δεν θέλει να εμβολιαστεί ή απλά δεν θέλει να μπαίνουνε ανεμβολίαστοι.

Αν επιτρέψουμε να μπουν ανεμβολίαστοι, να είστε σίγουροι ότι δεν θα έρθουν οι εμβολιασμένοι» 

https://vimeo.com/649419395

Πηνελόπη Αναστασοπούλου

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου ωστόσο θεωρεί πως ο συνάδελφό της έπραξε σωστά.

«Μπράβο στον Άρη Σερβετάλη. Χρειάζονται άνθρωποι επαναστάτες στη γενιά μας. Είναι πάρα πολύ άδικο να γίνεται κοινωνικός διαχωρισμός. Δεν ξέρω τι θα έκανα αν ήμουν στη θέση των ειδικών, παρ’ όλα αυτά ένας καλλιτέχνης οφείλει να υπερασπίζεται το κοινό του», τόνισε η ηθοποιός.

https://www.youtube.com/watch?v=UMTIQ0peY7w

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This