ΑΡΧΙΚΗLIFESTYLEΣπύρος Μπιμπίλας για Άρη Σερβετάλη: «Δεν περίμενα να σταματήσει την παράσταση, αγνοώντας ότι δουλεύουν κι άλλοι άνθρωποι εκεί»

Σπύρος Μπιμπίλας για Άρη Σερβετάλη: «Δεν περίμενα να σταματήσει την παράσταση, αγνοώντας ότι δουλεύουν κι άλλοι άνθρωποι εκεί»

«Ήδη άλλο θέατρο έκλεισε επειδή κόλλησαν οι ηθοποιοί και τώρα τους απειλεί ότι θα τους απολύσει»

Τον διαχωρισμό των ανθρώπων που θέλουν να παρακολουθήσουν θέατρο σε εμβολιασμένος και μη δεν δέχεται ο Άρης Σερβετάλης, γι’ αυτό πήρε την απόφαση να αποχωρήσει από την παράσταση όπου πρωταγωνιστούσε.

Η απόφασή του αυτή είχε ως αποτέλεσμα να «κατέβει» η παράσταση γεγονός το οποίο θεωρεί απαράδεκτο ο Σπύρος Μπιμπίλας.

«Έχω σοκαριστεί με την παραίτηση Σερβετάλη, δεν το περίμενα. Δεν περίμενα ότι κάποιος ηθοποιός θα σταματήσει μια παράσταση, αγνοώντας ότι δουλεύουν κι άλλοι άνθρωποι εκεί.

Το θεωρώ απαράδεκτο. Δεν μπορώ να καταλάβω πώς ένας άνθρωπος που λέει ότι είναι τόσο μέσα στην πίστη, δεν σκέφτεται ότι οι άλλοι άνθρωποι θα μείνουν χωρίς δουλειά», ανέφερε χαρακτηριστικά στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day».

Ο κορωνοϊός έχει φέρει πάρα πολλά προβλήματα στα θέατρα, ήδη άλλο θέατρο έκλεισε επειδή κόλλησαν οι ηθοποιοί και τώρα τους απειλεί ότι θα τους απολύσει», αποκάλυψε ο πρόεδρος του ΣΕΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

https://vimeo.com/648945244

Η παράσταση που σταμάτησε λόγω κρουσμάτων είναι η «Συνοικία το Όνειρο», την οποία σκηνοθετεί ο Σωτήρης Χατζάκης.

Το περιβάλλον του επιχειρηματία από το Γυάλινο Μουσικό θέατρο, αποκάλυψε πως οι ηθοποιοί της εν λόγω παράστασης έχουν πληρωθεί, ο Σπύρος Μπιμπίλας όμως, μιλώντας στην εκπομπή «Super Κατερίνα» ισχυρίστηκε πως δεν έχει την ίδια πληροφόρηση επί του θέματος.

https://vimeo.com/648973692

Ακολουθήστε το newsbreak.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Διαβάστε ακόμα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ
ΕΓΚΥΡΑ ΚΑΙ
ΕΓΚΑΙΡΑ
Εγγράψου στα κανάλια
ενημέρωσης του Newsbreak
Εγγραφή

Διαβάστε επίσης