Χρήστος Δάντης – Ξέσπασε ο τραγουδιστής για την δολοφονία του Ζακ Κωστόπουλου: «Tο πολύ “Αντριλίκι” είναι ύποπτο “κοπέλες μου”»

«Ανοίξτε κανένα λαγούμι να κρυφτείτε»

Must Read

Τρία ολόκληρα χρόνια μετά το βάναυσο θάνατο του 33χρονου ακτιβιστή Ζακ Κωστόπουλου, εκδικάστηκε η υπόθεση για την δολοφονία του.

Ο Χρήστος Δάντης σε πρόσφατη ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook δήλωσε απερίφραστα πώς στέκεται στο πλευρό της οικογένειας του θύματος και κάλεσε τον κόσμο να τους ενισχύσει οικονομικά, προκειμένου να μπορέσουν να ανταπεξέλθουν στα έξοδα της δίκης.

Η ανάρτηση του αυτή φαίνεται πως δυσαρέστησε ορισμένους από τους διαδικτυακούς του φίλους και έτσι ο γνωστός τραγουδιστής προέβη σε νέα ανάρτηση, όπου ξεσπά κατά των όσων ενοχλήθηκαν.

«Είδα πως αρκετοί ενοχλήθηκαν σε σχέση με την ανάρτηση μου για την οικονομική ενίσχυση της οικογένειας του Ζακ Κωστοπουλου στον αγώνα που κάνει για να βρει δικαιοσύνη.

Υπενθυμίζω ότι ο Ζακ Κωστόπουλος δεν πέθανε επειδή έφαγε μεταλλαγμένα, δεν πέθανε από κάποια ασθένεια, αλλά τον ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΣΤΟ ΞΥΛΟ στην κυριολεξία επειδή ήταν “διαφορετικός”.

Αφήστε εμένα να στηρίζω τους ανήμπορους να ζήσουν με το δικαίωμα τους να ναι “διαφορετικοί”, κι εσείς ανοίξτε κανένα λαγούμι να κρυφτείτε, γιατί το πολύ “Αντριλίκι” είναι ύποπτο “κοπέλες μου”».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This