Σοφία Βόσσου: «Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου με αποκάλεσε χοντρή» – Η αποστομωτική απάντηση της τραγουδίστριας

«Στο σχολείο είχα φάει τόσο bullying, μέχρι ξύλο»

Must Read

Τη Σοφία Βόσσου την έχουμε συνδυάσει με δύο από τις πιο μεγάλες της επιτυχίες. «Το φιλαράκι» και την «Άνοιξη». Η γνωστή τραγουδίστρια ξεκίνησε την καριέρα της στα τέλη της δεκαετίας του 1970 παίζοντας πιάνο αρχικά και τραγουδώντας στη συνέχεια σε διάφορες μπουάτ της Πλάκας.

Ωστόσο γνωστή στο ευρύ κοινό έγινε στις αρχές του 1980, όπου κέρδισε την πρώτη θέση του φεστιβάλ τραγουδιού Θεσσαλονίκης. Λίγο αργότερα γνώρισε τον Ανδρέα Μικρούτσικο, με τον οποίο είχε συνάψει σχέση για πολλά χρόνια. Μαζί είχαν πραγματοποιήσει ένα σημαντικό κομμάτι της δισκογραφίας της, ενώ το 1991 συμμετείχαν στο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision με το τραγούδι «Άνοιξη».

https://www.youtube.com/watch?v=s27fw44U7Qk

Για την πορεία της καριέρας της σε μίλησε η γνωστή ερμηνεύτρια στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day» όπου αποκάλυψε ένα άγνωστο περιστατικό που συνέβη με τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου.

«”Μου είπε έχεις πολύ καλή φωνή κορίτσι μου αλλά είσαι πάρα πολύ χοντρή” και εσύ του λέω έχεις μεγάλη μύτη και μετά μου είπε ότι κάποια στιγμή ότι θα με πάρει μαζί του όπως και έκανε», αποκάλυψε η τραγουδίστρια.

Αναφορικά με τις κακοποιητικές συμπεριφορές σημείωσε πως: «Στο σχολείο είχα φάει τόσο bullying, μέχρι ξύλο. Η μάνα μου μού έλεγε ‘να τα αγαπάς τα παιδάκια, κι αν σε δέρνουν, εσύ χάιδευέ τα»

Όσον αφορά τον χωρισμό της με τον γνωστό παρουσιαστή δήλωσε πως: «Δεν κλυδωνίστηκε η σχέση μας με τον Ανδρέα από τότε που βγήκε στην τηλεόραση. Είχε κάνει τον κύκλο της. Ήταν πολλά τα χρόνια κάποια στιγμή έπρεπε να κάνουμε τα δικά μας πράγματα. Σταμάτησε η ερωτική μας σχέση αλλά όχι η αγάπη μας».

https://vimeo.com/649955127

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This