Σταμάτης Γαρδέλης για Γρηγόρη Πετράκο: «Έχουμε επιστήμονες, έχουμε οργανωμένο κράτος και βγαίνει ο καθένας και λέει ότι θέλει;»

«Ας κάνουμε το εμβόλιο να προχωρήσουμε και να πάμε παρακάτω»

Must Read

Το θέμα των εμβολιασμένων και τον ανεμβολίαστων έχει απασχολήσει ιδιαίτερα την κοινή γνώμη, αφού ο κόσμος φαίνεται να έχει διχαστεί εξαιτίας των μέτρων που έχει λάβει η κυβέρνηση.

Το γεγονός αυτό έχει επηρεάσει και τον χώρο του θεάτρου, με αποτέλεσμα μερικές από τις παραστάσεις να αναγκαστούν να σταματήσουν πριν καν ξεκινήσουν.

Το καίριο αυτό θέμα κλήθηκε να σχολιάσει ο Σταμάτης Γαρδέλης στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day», ενώ δεν δίστασε να ρίξει τα βέλη του και στο Γρηγόρη Πετράκο σχετικά με τις απόψεις του.

«Νομίζω ότι δεν θα έπρεπε να έχει γίνει τόσο μεγάλο θέμα. Θα έπρεπε να ακούσουμε την επιστημονική άποψη και να προχωρήσουμε. Να ακούσουμε τους ανθρώπους που έχουν την ευθύνη της δημόσιας υγείας. Ας κάνουμε το εμβόλιο να προχωρήσουμε και να πάμε παρακάτω.

Το θέατρο που κατέβηκε το βρήκα μια ακρότητα. Είναι κάτι που με ξεπερνάει. Εγώ έχω κάνει το εμβόλιο και λέω ότι πρέπει να το ακολουθήσουμε. Να φύγουμε από αυτή τη σκοταδιστική και μεσαιωνική αντίληψη», τόνισε ο ηθοποιός.

Όσον αφορά τις τοποθετήσεις του Γρηγόρη Πετράκου, δήλωσε: «Τα έχω δει όλα αυτά. Θεωρώ ότι επηρεάζουν κάποιους ανθρώπους που είναι ευάλωτοι. Είναι λάθος κατεύθυνση αυτή. Έχουμε επιστήμονες, έχουμε Πολιτεία, έχουμε οργανωμένο κράτος. Για όνομα του Θεού, ο καθένας βγαίνει και λέει ότι θέλει;».

https://vimeo.com/651031897

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This