Έλενα Χριστοπούλου: Τη δάγκωσε σκυλί στο μάτι

«Το μάτι μου είναι κατεβασμένο»

Must Read

Η Ραμόνα Βλαντή η οποία έγινε γνωστή μέσα από τη συμμετοχή της στο «My style Rocks» πριν λίγες ημέρες βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην Έλενα Χριστοπούλου και στις γνώσεις της σχετικά με τη μόδα.

«Την Έλενα τη θαυμάζω πάρα πολύ, είναι φανταστική περσόνα. Επειδή έχουμε ένα μαγαζί όπως θα έκρινε ένας σχεδιαστής ή μία στιλίστρια. Είναι booker μοντέλων κρίνει σώματα – είναι δουλειά της επί 20 και χρόνια – αλλά δεν ξέρει από μόδα. Εμένα η δουλειά μου είναι το ρούχο, το πανί. Έχει αισθητική αλλά αυτό δεν σημαίνει πως ξέρει από μόδα», είπε χαρακτηριστικά η κριτής της εκπομπής «Style me Up».

https://vimeo.com/651078203

Τις δηλώσεις της Ραμόνα Βλαντή κλήθηκε να σχολιάσει Έλενα Χριστοπούλου στην κάμερά της εκπομπής «Super Κατερίνα» όπου δήλωσε χαρακτηριστικά πως: «Η άποψή της είναι σεβαστή, δημοκρατία έχουμε, ελευθερία του λόγου έχουμε. Κρίνω σώματα, σαν να είμαι κρεοπώλης δηλαδή; Δεν ξέρω τι εννοεί και δεν θέλω να πω παραπάνω πράγματα».

Αρχικά όμως αναφέρθηκε στο ατύχημά που είχε με σκυλάκι γνωστής φίλης της.

«Το μάτι μου είναι κατεβασμένο. Ήμουν σε έναν καναπέ μια φίλης μου που έχει ένα σκυλάκι γέρικο και κουφό. Και έτσι όπως καθόμασταν, το χάιδευα, το χάιδευα και κάποια στιγμή πήγα κοντά του να το φιλήσω. Και γύρισε και με δάγκωσε στο μαλακό μέρος του ματιού. Φοβήθηκε το κακόμοιρο. Αφού πήγα από πάνω του. Η ιδιοκτήτρια με πήρε τηλέφωνο και με ρωτούσε πως είμαι και ότι ντρέπεται. Της λέω “γιατί, εσύ με δάγκωσες;” Και γελούσαμε. Τι να κάνω τώρα, το ήθελε και το σκυλάκι;» είπε η booker μοντέλων.

https://vimeo.com/651082886

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This