Το παράπονο της Αλίκης Βουγιουκλάκη για τον Μάκη Δελαπόρτα

Must Read

Η ζωή του του Μάκη Δελαπόρτα ήταν άρρηκτα δεμένη με τα αστέρια του δικού μας Hollywood.

Από πολύ μικρή ηλικία ο γνωστός συγγραφέας είχε «ερωτευτεί» το ελληνικό cinema και παρακολουθούσε τις ταινίες, όπου πρωταγωνιστούσαν οι σπουδαίοι ηθοποιοί της χρυσής εποχής, δύο και τρεις φορές.

Τελικά το όνειρό του έγιναν έγινε πραγματικότητα αφού οι αστέρες της δεκαετίας του 60 έγιναν δικοί του άνθρωποι.

Αλίκη Βουγιουκλάκη

Για την Φιλία που είχε δημιουργηθεί ανάμεσα σε εκείνον και την Αλίκη Βουγιουκλάκη μίλησε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» αποκαλύπτοντας τον λόγο που είχε νευριάσει μαζί του η εθνική μας σταρ.

«Όταν θυμάμαι το γεγονός ότι η Αλίκη Βουγιουκλάκη νευρίασε μαζί μου, με “κόβει” κρύος ιδρώτας. Η Αλίκη μου είπε “καλά, αυτή τη βδομάδα, είσαι εξώφυλλο με την Εθνική Σταρ και πηγαίνει και τιμάς τη Μιμή Ντενίση;”. Αυτό με πείραξε πολύ. Ήταν η εποχή που η Μιμή Ντενίση είχε πάρει στο θίασό της τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ, αυτό την είχε πειράξει πιο πολύ και όχι η Μιμή η ίδια», είπε αρχικά.

«Όταν είχα την ιδέα να κάνω τον δίσκο “Αλίκη μου, Δημήτρη μου” πήγα στο σπίτι του Παπαμιχαήλ να του πω την πρότασή μου. Το πρώτο πράγμα που μου είπε ο Παπαμιχαήλ ήταν “ε, βέβαια, ποιον θα έβαζες πρώτο, την Αλίκη”. Του απάντησα πως οι κυρίες προηγούνται. Ο Παπαμιχαήλ με ρώτησε τι ποσοστό θα πάρει η Αλίκη και του απάντησα πως αυτά είναι μοιρασμένα. Βγαίνοντας από το σπίτι του Παπαμιχαήλ η Αλίκη με πήρε τηλέφωνο και με ρώτησε αν την έβρισε πολύ», πρόσθεσε.

Ρένα Βλαχοπούλου

Στην συνέχεια αναφέρθηκε στην Ρένα Βλαχοπούλου αποκαλύπτοντας άγνωστες πτυχές του εαυτού της.

«Η Ρένα ήταν πολλές φορές εναντίον της Δέσποινας Στυλιανοπούλου στα χαρτιά και της έλεγε ότι δεν έπαιζε καλά ή ότι έκλεβε. Κάποιες φορές έκανα νόημα στην Στυλιανοπούλου να χάσει, ώστε να πάει καλά η βραδιά. Αν κέρδιζε κάποιος άλλος και όχι η Ρένα, η βραδιά πήγαινε στράφι. Η Ρένα είχε μούτρα, έφευγε μόνη της χωρίς να μας πει καληνύχτα», είπε και συνέχισε λέγοντας πως:

«Όταν πήγα να πάρω την Αλίκη ήταν ντυμένη λες και θα πήγαινε σε δεξίωση. Της είπα “Αλίκη μου, μήπως είσαι too much για μία τέτοια βραδιά; Γιατί η Ρένα μπορεί να είναι με παντόφλες και ποδιά κουζίνας”. Η Αλίκη είχε πολλά χρόνια να φάει κατσικάκι, το έφαγε γιατί της είπε η Ρένα: “έλα βρε Αλίκη μου, φάε λίγο κατσικάκι να λιγδώσει το έντερό σου”. Όταν την πήγαινα σπίτι την Αλίκη κρατούσε την κοιλιά της και έλεγε: “δεν το πιστεύω αυτό που μου συμβαίνει, ένα μήνα θα κάνω για να φάω πια”», είπε για την συνάντηση της Αλίκης Βουγιουκλάηη και της Ρένας Βλαχοπούλου.

Έλλη Λαμπέτη

Αναφορικά Έλλη Λαμπέτη δήλωσε πως: «Η ζωή της Έλλης Λαμπέτη είναι η πιο δύσκολη βιογραφία που έχω γράψει ποτέ. Έλεγε ότι όλες οι αδερφές της ανά χρόνο πέθαιναν από καρκίνο στο στήθος, άρα θα ερχόταν και σε κείνη. Πήγε στην Αμερική, έκλεισε ραντεβού με σπουδαίο γιατρό για να κάνει αφαίρεση και στα δύο στήθη για να προλάβει το κακό. Ένα βράδυ πριν την ενημέρωσαν ότι ο γιατρός πέθανε από ανακοπή και μετά από ένα χρόνο τη χτύπησε ο καρκίνος στο στήθος».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This