Η Κόνι τα.. έσπασε στον μπαμπά Λε-Πα με τον Μάριό της

Must Read

Λευτέρης Πανταζής και Θέμης Αδαμαντίδης τα… σπάνε κάθε Παρασκευή και Σάββατο στο North Live Stage.

Έτσι, η Κόνι Μεταξά δεν θα μπορούσε να μην επισκεφτεί το νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται ο πατέρας της! Δεν ήταν όμως μόνη, μια και στο πλευρό της είχε και τον σύντροφό της Μάριο Καπότση! Μάλιστα, ήταν τέτοια η χαρά του Λε-Πα, που αφιέρωσε στην Κόνι την επιτυχία του «Πόσο μου λείπεις πόσο», αλλάζοντας όμως τον στίχο σε «Πόσο μου έλειπες πόσο, να βγάλω να πληρώσω τα χρέη της καρδιάς, αφού τώρα πια με αγαπάς»!

Εκείνη τη στιγμή, μπαμπάς και κόρη ξέσπασαν σε κλάματα, με τον δημοφιλή λαϊκό τραγουδιστή να μην μπορεί να συνεχίσει το τραγούδι από το δάκρυ που έριχνε, εισπράττοντας το θερμό χειροκρότημα των θαμώνων του κέντρου!

Στη συνέχεια, και αφού ο Λευτέρης συνήλθε από το κλάμα, της έδωσε το μικρόφωνο, εκείνη είπε τη νέα της επιτυχία «Αμάν» και έγινε χαμός! Και ο γαμπρός όμως δεν έμεινε χωρίς αφιέρωση, μια και ο Πανταζής κοιτώντας τον άρχισε να τραγουδά «Το ωραιότερο πλάσμα για εσένα είναι η Κόνι»!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This