Μαυρίκιος Μαυρικίου – Σοκάρει ο θεατρικός παραγωγός: «Είχαν βγάλει τα άρβυλα και με βάραγαν! Πήγα στο νοσοκομείο»

«Κάποιος προσπάθησε να μου επιβληθεί με τη βία! Αυτός ήταν κι ένας λόγος που έγινα παραγωγός»

Must Read

Σάλο προκάλεσε πριν λίγες ημέρες ο Μαυρίκιος Μαυρικίου καθώς αποκάλυψε τα ονόματα Των ηθοποιών που δεν επιθυμούν να εμβολιαστούν.

Ανάμεσά τους ήταν και ο Ορφέας Παπαδόπουλος, ο οποίος ισχυρίστηκε πως ο λόγος που δεν συνεργάστηκαν με τον μουσικό παραγωγό δεν ήταν επειδή δεν είχε εμβολιαστεί, ενώ τον κατηγόρησε πως τον διασύρει.

Ο γνωστός ο μουσικός έγινε έξαλλος με τον ηθοποιό, ο οποίος θεώρησε ότι τον «έβγαλε τρελό» και μέσα από την εφημερίδα Espresso, προειδοποίησε πως αν δεν ανακαλέσει τα λεγόμενα του θα κινηθεί νομικά.

Ο ίδιος μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» αποκάλυψε πως η σχέση του με τον Ορφέα Παπαδόπουλο έχει αποκατασταθεί, ενώ δεν δίστασε να ρίξει ευθύνες για τον σάλο που δημιούργησε στα media.

«Με τον Ορφέα έχουμε μιλήσει. Ήταν σίγουρα λάθος η αρχική μου τοποθέτηση που αναφέρθηκε ονομαστικά κι έχω ζητήσει συγγνώμη. Αυτό που τα φούσκωσε ήταν ότι πήραν θέση διάφοροι άνθρωποι που δεν έπρεπε γιατί δεν γνώριζαν. Μια συγκεκριμένη εκπομπή το πήρε πολύ προσωπικά το θέμα, άρχισε κι έβγαζε τον καθένα, άλλα λέγανε, άλλα γράφανε από κάτω στους τίτλους», είπε χαρακτηριστικά.

Αρχικά όμως αναφέρθηκε στις κακοποιητικές συμπεριφορές που έχει βιώσει.

«Με έχουν χτυπήσει στο στρατό, όταν είχα κερδίσει τη δεύτερη θέση στο Ελλάδα έχεις Ταλέντο, το 2009. Όταν γύρισα πίσω στο στρατόπεδο, επειδή μου έδωσαν μια τιμητική άδεια, ήταν όλοι πολύ θυμωμένοι μαζί μου που διακρίθηκα σε κάτι και έλειψα κι έκαναν αυτοί δουλειές στη θέση μου. Με περίμεναν, με χτύπησαν και πήγα στο νοσοκομείο. Είχαν βγάλει τα άρβυλα και με βάραγαν», δήλωσε.

 

«Και μια απόπειρα που είχε γίνει αργότερα, που κάποιος προσπάθησε να μου επιβληθεί με τη βία, αλλά κατάφερα και βρήκα τη δύναμη, του έδωσα μια σπρωξιά και το κατήγγειλα.

Αυτός ήταν κι ένας λόγος που έγινα παραγωγός γιατί δεν είχα τη διάθεση να υποκύψω σε ανώμαλες ή βίαιες ορέξεις θεατρανθρώπων, παραγωγών, διευθυντών δισκογραφικής εταιρείας. Αυτό μου συνέβη και στο χώρο του θεάτρου και στο χώρο της μουσικής», πρόσθεσε στη συνέχεια.

https://vimeo.com/651455764

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This