Άντζελα Ευριπίδη: «Επέλεξα να πω αυτό που αισθανόμουν όπως κάνουμε στα δυτικά προάστια»

«Δεν έχω εμβολιαστεί γιατί δεν αγαπώ τα φάρμακα»

Must Read

H Άντζελα Ευριπίδη θεωρείται ένα από τα πιο πετυχημένα μοντέλα της δεκαετίας του 1990. Tο πρώτο της τηλεοπτικό ντεμπούτο το έκανε στο πλευρό του Γιώργου Μαρίνου ως «τσαούσα» στο Ciao ANT1.

Αμέσως μετά αποφάσισε να δοκιμάσει την τύχη της στο χώρο του μόντελινγκ και το 1996 στέφθηκε Σταρ Ελλάς Πελοπόννησος, ενώ την ίδια χρονιά κέρδισε και τον τίτλο του best model of Greece. Το 1998 πήρε μέρος στα καλλιστεία του ΑΝΤ1, κερδίζοντας τον τίτλο της αναπληρωματικής Σταρ Ελλάς.

Το πρώην μοντέλο ενδεχομένως να έχασε τον τίτλο της Σταρ Ελλάς καθώς δεν μπόρεσε να απαντήσει στην ερώτηση που της είχε κάνει ο Ανδρέας Φουστάνος, ο οποίος βρισκόταν στην επιτροπή των καλλιστείων.

Η Καλλονή της δεκαετίας εκείνης, μιλώντας στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» αναφέρθηκε στην χρυσή εποχή του μόντελινγκ, εκφράζοντας την ενόχληση της που δεν υφίστανται πλέον ο θεσμός των καλλιστείων.

«Νομίζω πως μόνο απόρριψη βιώνουμε τα μοντέλα. Όταν είσαι 15 χρονών σε απορρίπτουν γιατί δεν έχεις το κατάλληλο μαλλί η το κατάλληλο βάρος. Στην ουσία η αποδοχή είναι λιγότερη από την απόρριψη. Πολλές φορές με την Νόνη Δούνια και την Ρέα Τουτουντζή μπαίνουμε στο τρυπάκι να δούμε ποιος μας κοιτάει και σκεφτόμαστε τι να λέει για μας. Δεν έχουμε σταματήσει ποτέ να ζητάμε την αποδοχή. Πρέπει να εμπνέεις τον άλλον για να σου συμμεριστεί με ανάλογο τρόπο.

Υπήρχαν άνθρωποι που θέλανε να σε μειώσουν το θέμα είναι τι θα κάνεις εσύ. Εγώ δεν μπήκα σε όλα τα πράγματα γιατί είχα τον χαρακτήρα που είχα. Επέλεξα να πω αυτό που αισθανόμουν όπως κάνουμε στα δυτικά προάστια. Μεγάλωσα σε μια οικογένεια που μου έλεγε να έχω την δύναμη του λογού μου», είπε αρχικά.

Αναφορικά με την ερώτηση που της έκανε ο γνωστός πλαστικός χειρούργος στα καλλιστεία, δήλωσε πως: «Όταν είσαι 19χρονων οποιαδήποτε έκθεση δεν μπορείς να την διαχειριστείς. Το μπλακ άουτ στην ερώτηση του Ανδρέα Φουστάνου μου στοίχισε το στέμμα. Είχα μάθει ότι ο Ανδρέας Φουστάνος δεν με συμπαθούσε και μου έβαζε τον χαμηλότερο βαθμό».

«Είναι λυπηρό που δεν υπάρχουν τα καλλιστεία αλλά υπάρχει το Bachelor και το Big Brother, δεν μπορώ να πιστέψω ότι είμαστε τόσο κενοί. Είχα κάνει διαφημιστικό στο Ντουμπάι και είχα πάρει 12.000 ευρώ, εδώ σε κάποια events είχα για 15μερες 20.000 ευρώ. Δεν με τρομάζει η κοινωνική πίεση σε κάποιες περιπτώσεις με ενοχλεί ο τρόπος που λέγονται τα πράγματα», πρόσθεσε στη συνέχεια.

Όσον αφορά την προσωπική της ζωή, αποκάλυψε πως: «Είμαι σε μια σχέση αρκετά χρονιά δεν έχουμε πάει στο επόμενο βήμα αλλά δεν συμβαίνει κάτι. Μπορεί για μια γυναικά που δεν έχει κάνει παιδί να είναι η τέλεια ζωή της και για κάποια που έχει κάνει 2 να είναι χειρότερη η ζωή της».

Αναφορικά με τα εμβόλια και τα μέτρα που έχει θέσει η κυβέρνηση, σημείωσε πως:  «Ο κοινωνικός διαχωρισμός βγήκε τώρα με τα εμβόλια. Μπήκαμε σε μια διαδικασία εμβολιασμένου και μη υπάρχει μίσος και στις δυο περιπτώσεις. Δεν έχω εμβολιαστεί γιατί δεν αγαπώ τα φάρμακα. Είμαι κοντά σε ενωτικούς ανθρώπους. Μόνο θετική με βρίσκει η κίνηση του Άρη Σερβετάλη μου δείχνει ότι είναι άνθρωπος».

https://vimeo.com/651980211

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This