Οργισμένος ο αδερφός της Αγγελικής Ηλιάδη για την αιτία θανάτου του πατέρα του: «Προσβάλουν τον νεκρό»

Διαψεύδει ότι ο πατέρας του πέθανε από κορωνοϊό

Must Read

Την οργή της οικογένειας Ηλιάδη που διανύει δύσκολες ώρες, καθώς θρηνεί τον χαμό του Βασίλη Ηλιάδη, γιου της Καίτης Γκρέυ προκάλεσαν διάφορα δημοσιεύματα και σχόλια που αναφέρονταν στην αιτία θανάτου του. 

Τη στιγμή που η οικογένεια προσπαθεί να κρατήσει κρυφή την τραγική είδηση από την μεγάλη ερμηνεύτρια προκειμένου να μην επιβαρυνθεί κι άλλο η υγεία της, τα εγγόνια της ξεσπούν για τα όσα ακούγονται για την αιτία θανάτου του πατέρα τους.

Με οργισμένη ανάρτησή στον προσωπικό του λογαριασμό, ο αδερφός της Αγγελικής Ηλιάδη, Κωνσταντίνος Ηλιάδης ξεκαθαρίζει ότι ο πατέρας του δεν πέθανε από κορωνοϊό, καθώς είχε νοσήσει στο παρελθόν και είχε ξεπεράσει τη νόσο:

«Δεν έφυγε από κορωνοϊό»

«Πριν λίγες ώρες έχασα τον πατέρα μου και αυτό δεν αλλάζει. Έχασα το στήριγμα μου και ένα κομμάτι του εαυτού μου. Ήτανε ο καλύτερος άνθρωπος και το λένε όλοι και παλικάρι από τα λίγα. Σιγουρά η ζωή δεν είναι ίδια μετά από αυτό…

Το σίγουρο είναι ότι δεν έφυγε από κορωνοϊό καθώς είχε νοσήσει πριν καιρό και το είχε ξεπεράσει εντελώς έχοντας και πιστοποιητικό νόσησης. Νοσηλεύτηκε για άλλη αιτία και έφυγε άδικα εξαιτίας ενός σάπιου συστήματος υγείας και των πρωτοκόλλων του. Αν και για μένα η απώλεια του πατέρα μου είναι ίδια, άσχετα με την αιτία δε θα παίξει κανένα δημοσιογραφικό τσιράκι του συστήματος παιχνίδια στη μνήμη του πατέρα μου. Αυτό λέγεται προσβολή νεκρού

Ξαναλέω όσον αφορά τον δικό μου πατέρα δε θα το δεχτώ. Την αιτία θανάτου και το πιστοποιητικό το ξέρει και το έχει στα χέρια της μόνο η οικογένεια και κανείς άλλος και σίγουρα μόνο εμείς! Αντίο πατέρα…» έγραψε ο αδερφός της Αγγελικής Ηλιάδη και εγγονός της Καίτης Γκρέυ.

Δείτε επίσης: Το δράμα της Καίτης Γκρέυ: Δεν θα μάθει ποτέ ότι πέθανε ο γιος της

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This