Ελεάνα Παπαϊωάννου για Γρηγόρη Πετράκο: «Αν ήθελε να βρίσκεται στην επικαιρότητα, θα μπορούσε να το κάνει με τα προσωπικά του»

«Είναι ένα σπουδαίο μυαλό ο Γρηγόρης και ένας από τους πιο σπουδαίους μουσικούς που έχει αυτή εδώ η χώρα»

Must Read

Η Ελεάνα Παπαϊωάννου έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό μέσα από το 2003 μέσα από την συμμετοχή της στο Fame Story. Την ίδια χρονιά μάλιστα συμμετείχε στο εν λόγω talent show και ο Γρηγόρης Πετράκος λαμβάνοντας την 2η θέση στο μεγάλο τελικό.

Για τον πρώην συμπαίκτη της μίλησε γνωστή τραγουδίστρια στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» σχολιάζοντας τις τοποθετήσεις που έχει κάνει κατά καιρούς σχετικά με το εμβόλιο του κορωνοϊού.

«Με ενοχλεί ο διαχωρισμός των ανθρώπων, αυτό παραπέμπει σε άλλες εποχές. Το ότι μπορεί να υπάρχει και μια άλλη άποψη για κάτι που βρίσκεται σε εξέλιξη αυτή τη στιγμή, είναι θεμιτό, δημοκρατία είναι αυτό. Όσο υπάρχουν και αντίθετες απόψεις μέσα από τον διάλογο μόνο καλά πράγματα μπορούν να βγουν», είπε αρχικά.

Για την Γρηγόρη Πετράκου ανέφερε: «Αυτό που δεν δέχομαι για τον Γρηγόρη και το έχω ακούσει κατά καιρούς είναι ότι προσπαθεί να βγει στην επιφάνεια για να αποκτήσει δημοσιότητα και όλα αυτά. Είναι ένα σπουδαίο μυαλό ο Γρηγόρης, προέρχεται από μια εξαιρετικά μορφωμένη και σοβαρή οικογένεια, ο ίδιος είναι ένας πολύ σοβαρός άνθρωπος και ένας από τους πιο σπουδαίους μουσικούς που έχει αυτή εδώ η χώρα».

«Αν ήθελε όλα αυτά τα χρόνια να βρίσκεται μέσα στα πράγματα και στην επικαιρότητα, θα μπορούσε να το κάνει και μέσα από τις σχέσεις που μπορεί να είχε και τα προσωπικά του, αλλά δεν είναι αυτό το στυλ του. Είναι αστείο αυτό για τον Γρηγόρη», ξεκαθάρισε.

https://vimeo.com/652032763

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This