Η Γιάννα Αγγελοπούλου δήλωσε πως έχει κάνει τα πάντα εκτός από λίφτινγκ

«Εγώ λέω ότι είμαι 66 ετών και γεννήθηκα 12/12/1955, το οποίο δεν το έχω αλλάξει ποτέ»

Must Read

Στην εκπομπή Στούντιο 4 και στους δημοσιογράφους Νάνσυ Ζαμπέτογλου και Θανάση Αναγνωστόπουλο μίλησε η ισχυρά κυρία της Επιτροπής 2021.

Θέμα της συζήτησης η ηλικία της και η περιποίησή της. Ανάμεσα σε άλλα η Γιάννα Αγγελοπούλου δήλωσε ότι είναι 66 χρονών, ότι την ενδιαφέρει η εμφάνισή της και ότι έχει κάνει τα πάντα εκτός από λίφτινγκ.

«Εγώ λέω ότι είμαι 66 ετών και γεννήθηκα 12/12/1955, το οποίο δεν το έχω αλλάξει ποτέ. Όταν ακούω νέους ανθρώπους και λένε χάνει και κερδίζει χρόνο, τους λέω είναι δυνατόν; ‘Εχει μια ζωή μπροστά το παιδί του και συζητάς αν κέρδισε ή έχασε χρονιά; Όλα τα βλέπουμε με την προοπτική του χρόνου και διαφορετικά την προσλαμβάνεις 15 και 20 ετών και διαφορετικά στα 40 και 50. Προσλαμβάνω καλύτερα την ζωή στα 66, όχι ότι μετρώ πόσα μένουν. Εμένα μου έχει δώσει πολλά. Φαντάσου ότι έχεις το πιο σύγχρονο computer και βάζεις μέσα στοιχεία. Ανάλογα με τον προγραμματισμό που θα κάνεις, σου βγάζει τα στοιχεία» δήλωσε στην εκπομπή η Γιάννα Αγγελοπούλου.

Όσον αφορά στην εμφάνισή της τόνισε: «Βέβαια με νοιάζει η εμφάνιση, δεν φαίνεται; Μου αρέσει να περιποιούμαι τους ανθρώπους και μου άρεσε να γυμνάζομαι έξω στην φύση… Μερικές κολακείες ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Σε άλλες απλώς χαμογελώ. Όλες οι γυναίκες επικρίνονται γιατί κρατάνε την εμφάνισή τους. Εδώ μπαίνουν στοιχήματα έκανε λίφτινγκ ή όχι. Εγώ τα έχω κάνει όλα εκτός από λίφτινγκ».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This