Λίτσα Γιαγκούση για την κόντρα της με τον Μάκη Χριστοδουλόπουλο: «Ούτε τα βρήκαμε, ούτε τα χάσαμε»

«Αν είναι λύση ο υποχρεωτικός εμβολιασμός για να έρθουμε στην κανονικότητα, είμαι υπέρ»

Must Read

Η Λίτσα Γιαγκούση σε πρόσφατη συνέντευξή της είχε δηλώσει ότι δεν θα ξανασυνεργαζόταν με τον Μάκη Χριστοδουλόπουλο λόγω της άσχημης συμπεριφοράς του.

Μετά τις δηλώσεις της τραγουδίστριας, ο γνωστός ερμηνευτής αποφάσισε να κινηθεί νομικά κατά της συναδέλφου του.

Η Λίτσα Γιαγκούση μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» αναφέρθηκε στην κόντρα της με τον τραγουδιστή, αποκαλύπτοντας ότι οι σχέσεις τους δεν έχουν αποκατασταθεί.

«Ούτε τα βρήκαμε, ούτε τα χάσαμε. Τα πράγματα με τον Μάκη Χριστοδουλόπουλο είναι όπως ήταν. Σταθερά. Δεν έχει γίνει κάτι νομικά», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Αναφορικά με τον κορωνοϊό υποστήριξε: «Έχουμε κουραστεί πάρα πολύ αυτά τα δυο χρόνια. Αν είναι λύση ο υποχρεωτικός εμβολιασμός για να έρθουμε στην κανονικότητα, είμαι υπέρ. Ελευθερία έχουμε οπότε δεν θα πω στον καθένα ούτε τι θα λέει ούτε τι απόψεις θα έχει. Ο καθένας είναι υπεύθυνος για τις πράξεις του».

«Είχα δεχθεί στο παρελθόν ένα άγαρμπο και χωρίς να το περιμένω… φλερτ υπέρ του δέοντος. Δεν ήμουν θετική και σε αυτό μπορεί αν οφείλεται ότι δεν ήμουν στην επόμενη δουλειά αν και είχαμε κλείσει. Σοκαρίστηκα πολύ με την κίνηση του», αποκάλυψε στην συνέχεια.

https://vimeo.com/652882768

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This