Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου

Must Read

ΚΡΙΟΣ: Αντί να αναμετριέστε ποιος έχει πιο ισχυρό χαρακτήρα στον εργασιακό χώρο, δείξτε προσοχή και ψυχραιμία που θα σας βοηθήσει περισσότερο.

ΤΑΥΡΟΣ: Αποδεχθείτε κοινωνικές προσκλήσεις που θα σας βοηθήσουν να κάνετε καινούργιες γνωριμίες. Εμπλουτίστε την ερωτική σας ζωή με εκπλήξεις και απολαύστε την.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Εάν αυτό που θέλετε είναι να κερδίσετε τις εντυπώσεις, προσπαθήστε να ηρεμήσετε. Διαμεσολαβήστε αν περνάει από το χέρι σας σε μια κρίση που περνά φιλικό σας ζευγάρι.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ξεπεράστε κάποιες αναστολές που έχετε και δεν σας επιτρέπουν να χαρείτε τη ζωή. Μην αναλαμβάνετε περισσότερες ευθύνες και υποχρεώσεις από αυτές που μπορείτε να αντέξετε.

ΛΕΩΝ: Οι απότομες εναλλαγές της διάθεσης και της ψυχολογίας σας κουράζουν τους άλλους. Διαπραγματευτείτε ορισμένες καταστάσεις που σας επιβαρύνουν πριν φτάσετε στα άκρα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Λειτουργώντας συνειδητοποιημένα ξετρελαίνετε τον σύντροφό σας και τον φέρνετε ακόμα πιο κοντά. Η ελλιπής επικοινωνία μπορεί να δημιουργήσει ασάφειες που θα σας φέρουν σε αδιέξοδο.

ΖΥΓΟΣ: Μην το παρακάνετε ελέγχοντας τους άλλους, γιατί τους κουράζετε με την πίεση που τους ασκείτε. Παρασύρεστε από τον εργασιακό σας φόρτο και ξεχνάτε πως κάποιοι σας αγαπούν και σας χρειάζονται.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Για να βρείτε τον ένοχο σε κάτι που σας απασχολεί, μη ρίχνετε σπόντες σε όσους είναι αθώοι. Δείτε με αισιοδοξία τη ζωή και αφήστε για λίγο στην άκρη τις υποχρεώσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Εκφράστε τα συναισθήματά σας και μην τα καταχωνιάζετε στο χρονοντούλαπο. Ξεφύγετε από καταστάσεις που γνωρίζετε ότι αποτρέπουν θετικές εξελίξεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Αφήστε τα οικεία σας πρόσωπα να ζήσουν όπως αυτά θέλουν και μην τους επιβάλλετε τις απόψεις σας. Χρησιμοποιήστε την εξυπνάδα σας και θα φτάσετε τόσο ψηλά που δεν θα το πιστεύετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Από κάποιες μικρές λεπτομέρειες θα αντιληφθείτε ότι η ζωή σας έχει γίνει πιο ποιοτική και αυτό θα τονώσει το ηθικό σας και θα σας κάνει να νιώσετε καλύτερα.

ΙΧΘΥΕΣ: Τα αρνητικά σημεία εστιάζονται περισσότερο στην προσπάθεια που κάνετε να απαλλαγείτε από εμμονές και προκαταλήψεις ή με το να επιχειρείτε ριζικές αλλαγές στη ζωή σας.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ο Πούτιν γιόρτασε τη νίκη του σε μια κατάμεστη Κόκκινη Πλατεία μιλώντας για μια «Νέα Ρωσία»

Ο εορτασμός της συμπλήρωσης δέκα χρόνων από την προσάρτηση της Κριμαίας από τη Ρωσία, ήταν η καλύτερη αφορμή για...

More Articles Like This