Comeback Μικρούτσικου στη «Super Κατερίνα» με συμβουλές για τα ερωτικά της, επειδή την είδε θλιμμένη

«Άλλοι πρέπει να κλαίνε»

Must Read

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος επέστρεψε με μεγάλα κέφια στη «Super Κατερίνα» του Alpha. Απόδειξη; Η πρώτη του δουλειά ήταν να δώσει on air ερωτικές συμβουλές στην Κατερίνα Καινούργιου.

Η οικοδέσποινα της εκπομπής υποδέχτηκε με μια μεγάλη αγκαλιά τον συνεργάτη της, ο οποίος πέρασε δύσκολα τον τελευταίο χρόνο, λόγω των αλλεπάλληλων περιπετειών που είχε με την υγεία του.

«Από τότε που έφυγες μου πήγαν όλα στραβά. Είσαι το γούρι μου» του είπε η λαμπερή παρουσιάστρια, μόλις τον υποδέχτηκε στο πλατό, κι εκείνος της απάντησε με νόημα: «Θα τα διορθώσουμε όλα. Έχω μερικές αντιρρήσεις στη συμπεριφορά σου όσον αφορά τα προσωπικά. Σε θέλω πιο περήφανη, πιο δυναμική, και όχι να μαθαίνω αυτά που γράφεις. Έχεις μια θλίψη, ένα ικετευτικό. Είσαι χαρά Θεού, είσαι μοναδική, επιτυχημένη, έξυπνη, είσαι καλό κορίτσι. Ποιος θα βρει τέτοιο πράγμα; Άλλοι πρέπει να κλαίνε, άλλος πρέπει να λέει “τι έκανα ο κερατάς;”» σχολίασε ο Ανδρέας, αφήνοντας (προφανώς!) αιχμές για τον επιχειρηματία Φίλιππο Τσαγκρίδη, από τον οποίο φημολογείται ότι η Κατερίνα Καινούργιου έχει χωρίσει οριστικά.

Βέβαια ο Ανδρέας αναφέρθηκε και στην τελευταία περιπέτεια της υγείας του. «Εκεί που πίστευα ότι όλα έχουν τελειώσει και είμαι μια χαρά, ξύπνησα με πυρετό και τρέμουλο. Ήμουν σίγουρος ότι δεν έχω κορωνοϊό. Πήρα έναν γιατρό και μου λέει “νοσοκομείο κατευθείαν!” Μετά, περιπέτεια τρεις μήνες. Δεν θα σας πω λεπτομέρειες. Έπαθα τρία είδη σηψαιμίας, όλες τις “μεταλλάξεις”. Μπήκα στην Εντατική και με διασωλήνωσαν. Δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα» είπε ο Ανδρέας Μικρούτσικος, ο οποίος δεν παρέλειψε να πει και «χρόνια πολλά» στον Νίκο Κοκλώνη, παραγωγό της εκπομπής, που είχε χθες τη γιορτή του.

https://vimeo.com/654005129

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Καταγγελία ΣΕΤΕΠΕ: Κατάστημα εστίασης στην Θεσσαλονίκη παρακρατούσε τα tips από τους εργαζομένους!

Παρέμβαση σε γνωστό κατάστημα εστίασης της Θεσσαλονίκης πραγματοποίησε το Συνδικάτο Εργατοϋπαλλήλων Τουριστικών Επισιτιστικών Επιχειρήσεων Θεσσαλονίκης-Πιερίας- Χαλκιδικής (ΣΕΤΕΠΕ) μετά από καταγγελίες...

More Articles Like This