Αvant premiere της δημοφιλούς κινηματογραφικής ταινίας «Black B4chelor»

Στικούδη, Ταραμπάνκο, Καζαντζιάν και Ιορδάνου μαγνήτισαν τα φλας

Must Read

Τα φλας άστραψαν στο κόκκινο χαλί στην avant premiere του «Black B4chelor». Η τέταρτη ταινία της δημοφιλούς κινηματογραφικής σειράς βγαίνει σήμερα 9 Δεκεμβρίου στις σκοτεινές αίθουσες και το βράδυ της Τρίτης την παρακολούθησαν  πρώτοι, σε ειδική προβολή στα Village Cinemas του The Mall, οι συντελεστές της και οι καλεσμένοι τους, μεταξύ των οποίων εθεάθη κι ένα πλήθος διασημοτήτων.

Από τις παρουσίες που ξεχώρισαν ήταν η Κατερίνα Στικούδη, η οποία συμμετέχει στο φιλμ σε έναν ανατρεπτικό ρόλο, αφού υποδύεται (άκουσον άκουσον!) την άσχημη. Στο κόκκινο χαλί, πάντως, εμφανίστηκε πανέμορφη μαζί με τον άντρα της Βαγγέλη Σερίφη, κάνοντας πολλούς να απορήσουν πώς είναι δυνατόν αυτή η γυναικάρα να γέννησε μόλις πριν από λίγες εβδομάδες.

Εκεί ήταν και η Κάτια Ταραμπάνκο, πολύ στιλάτη και sexy, η οποία έκανε δηλώσεις για το κινηματογραφικό ντεμπούτο της στο «Black B4chelor», ενώ αναφέρθηκε και στη μετακίνηση της εκπομπής της «Glam Wars» στη μεταμεσονύκτια ζώνη του Open.

«Δεν με στεναχώρησε η αλλαγή της ώρας. Ήταν για να την παρακολουθεί και παραπάνω κόσμος» σχολίασε, συμπληρώνοντας με νόημα ότι κάποια στιγμή θα τοποθετηθεί επί του θέματος όπως πρέπει.

Στο κόκκινο χαλί

Το σενάριο του «Black B4chelor» υπογράφει ένα από τα πιο ταιριαστά και αγαπημένα ζευγάρια της showbiz, η Σοφία Καζαντζιάν και ο Μάριος Ιορδάνου, οι οποίοι κρατούν και δύο άκρως απολαυστικούς ρόλους στο φιλμ, ενώ μαγνήτισαν τα φλας και στο κόκκινο χαλί.

Στην παρέα των βασικών πρωταγωνιστών των προηγούμενων ταινιών της σειράς «Bachelor» Γιάννη Τσιμιτσέλη, Μελέτη Ηλία, Νίκου Βουρλιώτη και Θανάση Βισκαδουράκη προστέθηκε στο εν λόγω sequel ο Λευτέρης Ελευθερίου.

Οι τέσσερις πρώτοι, μάλιστα, έσκασαν μύτη στο κόκκινο χαλί με κοστούμια και παπιγιόν.
Τον Γιάννη Τσιμιτσέλη συνόδευε η (φωτιά στα κόκκινα!) σύντροφός του Κατερίνα Γερονικολού, η οποία συμμετείχε σε προηγούμενο «Bachelor».

Μάλιστα, πέταξε μεταξύ σοβαρού και αστείου ένα… καρφάκι στους παραγωγούς της ταινίας και στον σκηνοθέτη Γιάννη Παπαδάκο, που δεν την πήραν να παίξει και σ’ αυτό. «Περιμένω πάρα πολλά από αυτήν την ταινία, θέλω να είναι η καλύτερη απ’ όλες, γιατί, επειδή δεν με πήραν, θέλω να αποδείξουν ότι έκαναν καλά!» είπε χαμογελαστή στις κάμερες.

Πρεμιέρα και με άρωμα «Espresso»

Τη λένε Κρυσταλλία Μαρία Αλιμπέρτη, είναι μόλις 8 ετών και ξετρέλανε με το ταλέντο και το μπρίο της τους συντελεστές της ταινίας «The Black B4chelor», στην οποία συμμετέχει, στον ρόλο της μικρής κόρης της παράξενης οικογένειας του «στοιχειωμένου» πύργου.

Η χαριτωμένη πιτσιρίκα, που είναι κόρη του συναδέλφου μας στην «Espresso» Στέφανου Αλιμπέρτη, μπήκε στον χώρο του θεάματος πριν από περίπου δύο χρόνια με έναν ρόλο στη σειρά του ΑΝΤ1 «Η επιστροφή» και λίγο αργότερα έγινε πρωταγωνίστρια στη διαφήμιση γνωστής εταιρίας μπισκότων. Παράλληλα, έχει κάνει φωτογραφίσεις ως μοντέλο για παιδικά ρούχα, ενώ ανήκει και στην ομάδα Atraktos Kids, που κάνει «Μεγάλες Κουβέντες» στο YouTube με προσωπικότητες από τον χώρο της τέχνης και της πολιτικής, έχοντας «ανακρίνει» μεταξύ άλλων και τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Στη διάρκεια των γυρισμάτων του «Black B4chelor», που πραγματοποιήθηκαν σε κτήμα της ανατολικής Αττικής, η μικρή Κρυσταλλία δέθηκε πολύ με τον Παντελή Καναράκη, την Κάτια Ταραμπάνκο και την Κατερίνα Στικούδη, η οποία διένυε τότε τους τελευταίους μήνες της εγκυμοσύνης της. Και οι υπόλοιποι συντελεστές του φιλμ, ωστόσο, έχουν να θυμούνται τα καλύτερα από τη λιλιπούτεια ηθοποιό, η οποία βλέπει την ενασχόλησή της με την υποκριτική σαν παιχνίδι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This