Μαίρη Χρονοπούλου για τον γάμο της με τον Δήμο Μπότσαρη: «Hμουν σαν χαμένη»

«Ο Θανάσης φώναζε "κάποτε είχες πει ότι θα παντρευόσουν έναν άντρα σαν εμένα, αυτός που παίρνεις δεν μου μοιάζει"»

Must Read

Στην εκπομπή της Έλενας Κατρίτση «Προσωπικά» η οποία θα προβληθεί αυτή την Κυριακή 12 Δεκεμβρίου βρέθηκε καλεσμένη η Μαίρη Χρονοπούλου.

Η σταρ της Χρυσής εποχής του κινηματογράφου, μίλησε για την μέχρι τώρα πορεία της ως ηθοποιός, ενώ μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στον γάμο που πραγματοποίησε το 1975 με τον πρώην δήμαρχο Σπάτων και πρώην βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, Δήμο Μπότσαρη ο οποίος διήρκησε για πολύ μικρό χρονικό διάστημα.

«Τρεις τέσσερις μέρες πριν από τον γάμο, ήξερα ότι ο γάμος δεν θα διατηρηθεί. Δυο μέρες μετά τον γάμο ετοίμασα τις βαλίτσες μου, τα μάζεψα και πήγα Θεσσαλονίκη», είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«Πήγα στην εκκλησία με μια Ρολς Ρόις 5 ετών, η οποία διαλύθηκε. Οδηγούσε ο Κώστας Καρράς. Είχαν πέσει πάνω γύρω στους 8.000 ανθρώπους. Δεν μπορούσαν οι αστυνομικοί να κρατήσουν τον κόσμο».

«Ο Θανάσης Βέγγος ούρλιαζε στον γάμο μου: “Μαίρη! Κάποτε είχες πει ότι θα παντρευόσουν έναν άντρα σαν εμένα, αυτός που παίρνεις δεν μου μοιάζει”. Τον αγαπούσα πολύ τον Θανάση Βέγγο. Εγώ ήμουν σαν χαμένη», εξομολογήθηκε στην συνέχεια.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα που προβλήθηκε στην εκπομπή «Πρωινό»

https://www.youtube.com/watch?v=uRqzaxf1xMA

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This