Θετικός στον κορωνοϊό ο Νίκος Βουρλιώτης

Την είδηση αποκάλυψε ο συμπρωταγωνιστής του, Λευτέρης Ελευθερίου

Must Read

Απών από την πρεμιέρα της νέας του ταινίας  «The Black Bachelor» ήταν ο Νίκος Βουρλιώτης. Ο λόγος δεν ήταν άλλος από το ότι διαγνώστηκε θετικός στον κορωνοϊό.

Την είδηση αποκάλυψε ο συμπρωταγωνιστής του, Λευτέρης Ελευθερίου. Μιλώντας στην εκπομπή OPEN Weekend με την Ελένη Τσολάκη ο ηθοποιός έκανε γνωστό ότι ο συνάδελφος του βρέθηκε θετικός στον ιό.

«Γιατί δεν ήρθες στο πλατό να τα πούμε από κοντά;», ρώτησε η Ελένη Τσολάκη τον ηθοποιό, με τον ίδιο να απαντά: «Εγώ καλά είμαι. Η ταινία βγαίνει και ο NiVo (ο Νίκος Βουρλιώτης), ένας από τους πιο αστείους χαρακτήρες του The Black Bachelor είναι στο σπίτι του με κορωνοϊό και δε μπορούσε να είναι κοντά μας στην πρεμιέρα».

Και πρόσθεσε: «Έτσι, για να δούμε λίγο πόσο κοντά μας είναι όλο αυτό με τον κορωνοϊό. Σε αυτή τη φάση που περνάμε, το πιο δύσκολο είναι να είστε καλά, να μη διακοπεί η δουλειά σας».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This