Κώστας Καζάκος: «Όταν ήταν να παντρευτώ την Τζένη Καρέζη με φώναξαν στο τμήμα»

Must Read

Ο Κώστας Καζάκος θεωρείται ένας από τους πιο σπουδαίους ηθοποιούς της χώρας μας, ωστόσο σε ηλικία 18 ετών θέλησε να σπουδάσει παιδαγωγός, όμως λόγω της αριστερής κληρονομιάς του πατέρα του δεν μπόρεσε να εισαχθεί στο πανεπιστήμιο καθώς του ζητούσαν το χαρτί κοινωνικών φρονημάτων το οποίο δεν είχε. Έτσι αποφάσισε να αλλάξει σταδιοδρομία και φοίτησε στη σχολή κινηματογράφου Λυκούργου σταυράκου.

Ο πολυβραβευμένος ηθοποιός μιλώντας στην κάμερά της εκπομπής «Ελένη» αποκάλυψε πώς παρόλο που έχει διαγράψει μία πολύ σημαντική πορεία στο χώρο του θεάτρου, εκείνος δεν αισθάνθηκε ποτέ σταρ του σινεμά.

«Δεν αισθάνθηκα ποτέ σταρ του σινεμά. Είχα πάντα την αίσθηση ότι με το σινεμά κάτι δεν κάναμε καλά», είπε χαρακτηριστικά.

Από το 1968 μέχρι το 1992 υπήρξε παντρεμένος με την ηθοποιό Τζένη Καρέζη, με την οποία απέκτησε έναν γιο, τον επίσης ηθοποιό Κωνσταντίνο Καζάκο. Για την αλήστου μνήμης σύζυγό του δήλωσε πως: «Η Τζένη Καρέζη ήταν άλλης σχολής, άλλης νοοτροπίας, καλλιεργημένο άτομο. Πάλεψε κι εκείνη με όλη της τη δύναμη να αξιοποιήσει τα προσόντα της, τον πλούτο που είχε».

Στη συνέχεια αποκάλυψε ένα περιστατικό που συνέβη όταν ήταν έτοιμος να παντρευτεί τη γυναίκα της ζωής του.

«Με φώναξαν εκεί στο τμήμα. “Τι δουλειά έχεις εσύ με το κορίτσι μας”; Μπα… “Ποιο κορίτσι;” του λέω. Μίλαγε σαν να ήταν θετός της πατέρας. Έβαλα τα γέλια, δεν το πήρα σοβαρά».

Όσον αφορά τη δεύτερη του σύζυγο Τζένη Κόλλια, με την οποία είχαν αποκτήσει τέσσερα παιδιά, τον Αλέξανδρο, την Άρτεμις-Γεωργία, την Ηλέκτρα και την Μάγια, δήλωσε πως: «Με την καινούρια μου σύντροφο, είμαστε περισσότερα χρόνια, έχουμε κλείσει 28 χρόνια μαζί. Αποκτήσαμε και τρία παιδιά. Ήταν ένα δώρο ζωής».

https://vimeo.com/656145189

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This