Ηλίας Γκιώνης για την υπόθεση του Παναγιωτόπουλου: «Αφού έκανε τη μήνυση, αυτός ξανανέβασε βίντεο»

«Τα πρώτα βίντεο ανέβηκαν όσο ήταν οι δυο τους σε σχέση»

Must Read

Ολοένα και περισσότερες πληροφορίες έχουν δει το φως της δημοσιότητας σχετικά με την υπόθεση του Στάθη Παναγιωτοπούλου, ο οποίος φέρεται να αναρτούσε, σε πορνογραφικό site, βίντεο και φωτογραφίες της πρώην συντρόφου του με σεξουαλικό περιεχόμενο.

Εξαιτίας της αποτρόπαιας πράξης του, οι Ράδιο Αρβύλα τον έδιωξαν από την εκπομπή.
Όπως ήταν λογικό υπόθεση του παρουσιαστή έχει κάνει το γύρο του διαδικτύου με τον ίδιο να βιώνει την κατακραυγή του κόσμου.

Ο ίδιος ωστόσο ζήτησε δημόσια συγνώμη από το θύμα, χαρακτηρίζοντας την άνανδρη πράξη του ως ατόπημα.

Απ’ ότι φαίνεται όμως υπάρχουν και άλλες καταγγελίες που «καίνε» τον παρουσιαστή. Η νεαρή τραγουδίστρια Chrysa, αποκάλυψε πως όταν εκείνη ακόμη ήταν ανήλικη, ο Στάθης Παναγιωτόπουλος προσπάθησε να την προσεγγίσει με χυδαίο τρόπο.

Την υπόθεση της πρώην συντρόφου του έβγαλε στην επιφάνεια ο Ηλίας Γκιώνης μέσω των προσωπικών του λογαριασμών στα social media.

Δείτε επίσης: Το μήνυμα του ακτιβιστή Ηλία Γκιώνη μετά τον σάλο και το τέλος του Στάθη Παναγιωτόπουλου από τους «Ράδιο Αρβύλα»!

Ο νεαρός ακτιβιστής μιλώντας σήμερα στην εκπομπή «Πρωινό», αποκάλυψε πώς, το τέταρτο μέλος των Ράδιο Αρβύλα, συνέχιζε να δημοσιεύει υλικό από τις ερωτικές περιπτύξεις του με την πρώην σύντροφο του και μετά από την πρώτη μήνυση που του έκανε.

«Αρχικά έλαβε την πληροφορία μέσω κοινής μας φίλης ότι υπάρχει μία κοπέλα που θέλει να με δει από κοντά για να μου αναφέρει μία καταγγελία για ένα δημόσιο πρόσωπο. Έτσι βρέθηκα με την κοπέλα να πιούμε έναν καφέ και να μου εξηγήσει τι έχει συμβεί. Ήθελε βοήθεια γιατί όταν ξεκίνησε η εκπομπή των Ράδιο Αρβύλα και τον είδε στην τηλεόραση της ξύπνησε πάλι μέσα της όλο αυτό που έχει συμβεί, γιατί δεν έχει τελειώσει. Ήταν σε μία ψυχολογική κατάσταση που δεν της έκανε καλό, οπότε θεώρησε ότι πρέπει να βγει δημόσια για να φύγει ο Στάθης Παναγιωτόπουλος από τον δημόσιο χώρο.

Συναντηθήκαμε, μου είπε αναλυτικά την ιστορία, μου έδειξε τη δικογραφία και ό,τι έχει κάνει δικαστικά. Υπήρχε ένα διάστημα που το συζητούσαμε, υπήρχαν ενδοιασμοί γιατί ήταν αρκετά φοβισμένη. Φρόντισα να είμαι δίπλα της, να έχουμε επαφή όλες τις ημέρες μέχρι που αποφάσισε να μου πει το ok και να βγάλω την καταγγελία» ανέφερε αρχικά και πρόσθεσε:

«Παρόλο που έκανε την καταγγελία στον Στάθη, ο ίδιος δεν κατέβασε κανένα αρχείο, χρειάστηκε τρεις μήνες δουλειάς και έρευνας. Έψαξε τις πορνογραφικές σελίδες, που είναι απρόσωπες. Όπου υπήρχε μέιλ, και μπορούσες να επικοινωνήσεις, κατέβηκαν όλα τα αρχεία.

Η κοπέλα από το 2016 μέχρι και σήμερα, είναι τελείως μόνη της και όσον αφορά στα δικαστικά. Έχει κάτσει και έχει δει άπειρες ώρες πορνό για να βρει τον εαυτό της… Τα πρώτα βίντεο ανέβηκαν όσο ήταν οι δυο τους σε σχέση. Από την περιγραφή που μου έκανε η κοπέλα, μπορεί να έπιναν καφέ στο σαλόνι κι αυτός να ανέβαζε τα βίντεο στο δωμάτιο. Ήταν τόσο οι ημερομηνίες μαζί… Έπειτα κι αφού του κατατέθηκε η μήνυση, επί τόπου, ανέβασε κι άλλο βίντεο. Όλη η δικογραφία υπάρχει αναλυτικά.

Αφού έκανε τη μήνυση, αυτός ξανανέβασε βίντεο και μετά του ξαναέκανε μήνυση και έτσι κινήθηκε η αυτόφωρη διαδικασία. Δεν ήθελα να μπω σε λεπτομέρειες άλλες, γιατί δεν ήταν άνετη».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This