Κώστας Νικούλι: «Έχει τύχει να μείνω άνεργος και να ψάξω να βρω χειρωνακτική δουλειά»

«Είναι μακάβριος ο σασμός! Φυγαδεύανε κόσμο στο εξωτερικό για να μην σκοτωθούν»

Must Read

Ο Κώστας Νικούλι ξεκίνησε τα πρώτα βήματα του στην υποκριτική από αρκετά νεαρή ηλικία. Ο ίδιος μάλιστα έλαβε το βραβείο πρωτοεμφανιζόμενου ηθοποιού για την ταινία Ξένια από το διεθνές φεστιβάλ κινηματογράφου της Αθήνας-Νύχτες πρεμιέρας. Έκτοτε έχει συμμετάσχει στις σειρές «Ου φονεύσεις» «Σπίτι είναι», «Έρωτας μετά», «η Φαμίλια», «Άγριες Μέλισσες», ενώ ευρύτερα γνωστός έγινε από τη σειρά «Σασμός».

Ο νεαρός ηθοποιός βρέθηκε χθες καλεσμένος στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου «The 2Night Show» και αναφέρθηκε στην απόφασή του να γίνει ηθοποιός. Ο ίδιος αποκάλυψε πως έπειτα από 20 χρόνια παραμονής στην Ελλάδα, οι γονείς του αποφάσισαν να γυρίσουν στην Αλβανία απ’ όπου κατάγονται. Εκείνος όμως αποφάσισε να δώσει εξετάσει στη δραματική σχολή όπου και πέρασε και κάπως έτσι ξεκίνησε το όνειρό του να γίνεται πραγματικότητα.

https://vimeo.com/656924648

Ωστόσο πριν βρεθεί στην δραματική Ο ταλαντούχος ηθοποιός παραδέχτηκε πως πέρασε δύσκολες στιγμές όντας μόνος του στην Αθήνα, γι’ αυτό αναγκάστηκε να κάνει και χειρωνακτικές εργασίες για να βγάλει τα προς το ζην.

https://vimeo.com/656922777

Αναφορικά με την σειρά που πρωταγωνιστεί δήλωσε πως: «Είναι μακάβριος ο σασμός. Ακούσαμε ιστορίες που είναι ανατριχιαστικές. Φυγαδεύανε κόσμο στο εξωτερικό για να μην σκοτωθούν» 

«Φοβόμασταν μην ενοχλήσουμε κάποιους επειδή είναι βαρύ θέμα ο σασμός μην πληγωθούν. Ήθελε τρομερούς ελιγμούς ώστε να μην προσβάλλουν κανέναν. Εμείς δείχνουμε μια άλλη οπτική επειδή είναι ευαίσθητα τα θέματα», είπε στην συνέχεια.

https://vimeo.com/656926458

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This