Θάνος Δημητρίου: «Στο σχολείο τα παιδάκια δεν με καλούσαν στα πάρτι γιατί είμαι τσιγγάνος»

Must Read

Ο Θάνος Δημητρίου έγινε ευρέως γνωστός μέσα από τη συμμετοχή του στο GNTM. Tο 25χρονο επίδοξο μοντέλο έχει έρθει από αρκετά νεαρή ηλικία αντιμέτωπος με τα κοινωνικά στερεότυπα λόγω της τσιγγάνικης καταγωγής του. Ωστόσο το γεγονός αυτό δεν τον πτόησε αντιθέτως οπλίστηκε με δύναμη και αποφασιστικότητα Και προσπάθησε να διεκδικήσει τα όνειρά του. Έτσι λοιπόν αποφάσισε να σπουδάσει ΤΕΦΑΑ με ειδικότητα στην ειδική αγωγή Και φέτος να λάβει μέρος στο ριάλιτι μόδας έρχονται πρώτη φορά σε επαφή με το χώρο του μόντελινγκ.

Το νεαρό μοντέλο βρέθηκε σήμερα καλεσμένος στην εκπομπή «Love it» και μίλησε στην Ιωάννα Mαλέσκου για την εμπειρία που αποκόμισε από το GNTM,  αλλά και για τις δύσκολες στιγμές που βίωσε σε μικρή ηλικία λόγω της καταγωγής του.

«Το τόσο μεγάλο τουπέ από την Κυβέλη μέσα δεν το καταλαβαίναμε. Οκ η κοπέλα φαινόταν ότι έχει έναν τύπο, είχε έναν χαρακτήρα. Μέσα δεν το καταλάβαμε τόσο και τόσο. Σαν θεατής όμως το εισέπραξα πολύ.

Δεν μετάνιωσα που συμμετείχα. Τώρα που το έχω περάσει και το έχω βιώσει όλο αυτό, λέω δύσκολα θα ξαναπήγαινα. Ξέρω τώρα πώς λειτουργεί το παιχνίδι. Το είδα σαν πρόσκληση. Ήρθα πολλές φορές σε σημείο να σιχαθώ τον εαυτό μου. Σιχάθηκα τον εαυτό μου όταν έβλεπα ότι τσακωνόμουν για τα πιάτα. Ήμουν too much» αποκάλυψε.

https://vimeo.com/657030181

Στην συνέχεια αναφέρθηκε στην καταγωγή αλλά και για το γεγονός ότι μπορεί να διαχειριστεί τα τυχόν αρνητικά σχόλια που μπορεί να λάβε: «Αυτό το οφείλω σε μεγάλο βαθμό στη μητέρα μου γιατί από μικρός που ήμουν, με έβαζε κάτω και μου μιλούσε. Οπότε, όλα αυτά βγαίνουν στην πορεία ενός ανθρώπου. Αν έκρυβα την καταγωγή μου, θα μου έλεγαν “γιατί το κρύβεις;” οι τσιγγάνοι, ενώ αν δεν το έκρυβα και το πουλούσα θα μου έλεγαν… Οπότε, ίσα βάρκα ίσα νερά, τόσο όσο.

Μέχρι τα 15 πέρασα μια φάση που υπήρχαν στιγμές που έλεγα πρέπει να το πω, δεν πρέπει; Ναι με έβλεπαν διαφορετικά. Στο σχολείο ας πούμε τα παιδάκια δεν με καλούσαν στα πάρτι. Όταν μάθαιναν ότι είμαι τσιγγάνος. Μπορεί να είναι η προκατάληψη που είχαν οι γονείς».

https://vimeo.com/657025645

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This