«Σμύρνη μου αγαπημένη»: Κόσμος και κοσμάκης στην avant premiere της κινηματογραφικής ταινίας της Μιμής Ντενίση

Σμύρνη με λάμψη, ζιπ κιλότ και... Μονρόε!

Must Read

Όλος ο καλός ο κόσμος στη avant premiere της κινηματογραφικής ταινίας της Μιμής Ντενίση «Σμύρνη μου αγαπημένη», στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών. Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε στο μεγαλύτερο κοσμικό γεγονός της εβδομάδας από τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο (με μαύρη μάσκα προστασίας) μέχρι τον Γιώργο Μαζωνάκη, ο οποίος πραγματοποίησε μια ακόμη εκκεντρική εμφάνιση με βελούδινη ζιπ κιλότ, χρυσό sparkly πουκάμισο και δερμάτινο τζάκετ.

Ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος
Γιώργος Μαζωνάκης

Απαστράπτουσα ήταν φυσικά και η σεναριογράφος (μαζί με τον Μάρτιν Σέρμαν) και πρωταγωνίστρια του έργου Μιμή Ντενίση, καθώς επέλεξε ένα δαντελένιο λευκό πουκάμισο και μια επιβλητική μάξι φούστα.

«Αισθάνομαι πολύ τυχερή που μπορέσαμε να ολοκληρώσουμε την ταινία, γιατί πιο στραβές συνθήκες δεν θα μπορούσαν να υπάρξουν. Όλα έγιναν υπό πίεση το καλοκαίρι με ζέστη 40 βαθμούς Κελσίου, με τον κορωνοϊό, τις πυρκαγιές. Νομίζω ότι το θέμα αυτό είναι πολύ ανώτερο από εμάς τους ίδιους. Είναι πολλές οι ψυχές των ανθρώπων που ζητούν δικαίωση για όσα έγιναν. Έχει μια προστασία αυτό το έργο, κάτι σαν να έχει κάρμα…» δήλωσε στις τηλεοπτικές κάμερες, ενώ δεν παρέλειψε να ποζάρει στο πλευρό της ακαδημαϊκού Ελένης Γλύκατζη-Αρβελέρ, που την τίμησε με την παρουσία της, κάνοντας έπειτα από καιρό κοσμική εμφάνιση με το αμαξίδιό της.

Η Ντενίση με την ακαδημαϊκό Ελένη Γλύκατζη-Αρβελέρ

Από το πλευρό της Μιμής Ντενίση δεν έλειπε φυσικά η κόρη της Μαριτίνα, η οποία πόζαρε όλο νάζι στην αγκαλιά του πρώην άντρα της μητέρας της Σωτήρη Πολύζου. Ο τελευταίος φωτογραφήθηκε και με τη Μιμή, έχοντας δίπλα τους τον Αδωνι Γεωργιάδη με την Ευγενία Μανωλίδου που έσκασε με μαλλί αλά Μέριλιν Μονρόε!

Ο Σωτήρης Πολύζος με την κόρη της Μιμής, Μαριτίνα
Αδωνις Γεωργιάδης, Ευγενία Μανωλίδου

Ένα ζευγάρι που μαγνήτισε τα φλας ήταν η Κατερίνα Γερονικολού, που παίζει στην ταινία, και ο αγαπημένος της Γιάννης Τσιμιτσέλης, οι οποίοι θύμισαν μαζί κάτι από τα λαμπερά ζευγάρια του Χόλιγουντ. Το «Σμύρνη μου αγαπημένη», που σκηνοθέτησε ο Γρηγόρης Καραντινάκης, παρακολούθησαν (και αγάπησαν!) η Αντζελα Γκερέκου με την κόρη της Μαρία Βοσκοπούλου, στην πρώτη κοινή έξοδό τους μετά τον θάνατο του αξέχαστου Τόλη Βοσκόπουλου.

Γιάννης Τσιμιτσέλης, Κατερίνα Γερονικολού

Τα βλέμματα τράβηξαν επίσης οι πάντοτε κομψές Φαίη Σκορδά και Τόνια Σωτηροπούλου, ενώ ο ηθοποιός της «Σμύρνης» Λεωνίδας Κακούρης, γνωστός τηλεοπτικά και ως «Δούκας Σεβαστός», πραγματοποίησε οικογενειακή εμφάνιση στο Μέγαρο Μουσικής με τη γυναίκα του Αλίκη Στεφανοπούλου, τον γιο του Βαγγέλη και την κούκλα κόρη του Ηλιάνα.

Φαίη Σκορδά
Τόνια Σωτηροπούλου
Ο Λεωνίδας Κακούρης με την οικογένειά του

Το «παρών» στην πρεμιέρα της φιλόδοξης υπερπαραγωγής της Tanweer έδωσαν επίσης ο αγαπημένος 95χρονος ηθοποιός Γιάννης Βογιατζής, ο οποίος φωτογραφήθηκε με τον Τούρκο ηθοποιό (και συνάδελφό του στην ταινία) Μπουράκ Χακί. Μάλιστα, ο τελευταίος αποκάλυψε ότι στα γυρίσματα έγινε φίλος με τον Λεωνίδα Κακούρη και στα διαλείμματα έπαιζαν τάβλι για να περνάει η ώρα τους. Το «Σμύρνη μου αγαπημένη» βγαίνει στους κινηματογράφους στις 23 Δεκεμβρίου.

Γιάννης Βογιατζής, Μπουράκ Χακί

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This