Χάρης Ρώμας για Στάθη Παναγιωτόπουλο: «Δεν του φαινόταν ότι θα έχει τέτοιου είδους συμπεριφορές»

«Είναι αδιανόητο αυτό που συνέβη! Καλή τύχη στους Ράδιο Αρβύλα»

Must Read

Στην παρέα του «Βreakfast @ Star» βρέθηκε σήμερα ο Χάρης Ρώμας ο οποίος κλήθηκε να σχολιάσει τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με την υπόθεση του Στάθη Παναγιωτοπούλου ο οποίος διέρρευσε ροζ  της πρώην συντρόφου του σε πορνογραφικό site, χωρίς μάλιστα τη συγκατάθεση της και ενώ βρισκόταν ακόμη σε σχέση.

Ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε στην απόφαση των Ράδιο Αρβύλα να διώξουν από την εκπομπή τον εν λόγω παρουσιαστή, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι: «οι Ράδιο Αρβύλα δυστυχώς τώρα περνάνε όλον αυτόν τον κλυδωνισμό. Τους εύχομαι, γιατί πρέπει να δίνουμε και ένα μήνυμα, καλή τύχη σε όλο αυτό που περνάνε. Είναι αδιανόητο αυτό που συνέβη.

Δυστυχώς πρέπει να κατακεραυνώνονται οι άνθρωποι που έχουν αυτού του είδους τις συμπεριφορές. Δεν του φαινόταν κιόλας του συγκεκριμένου! Να πούμε και για τους υπόλοιπους ότι πολλές φορές δεν θέλουμε να αξιολογήσουμε τις πράξεις… Επειδή ακούω ότι εκκρεμούσε μια δίκη με την κοπέλα αυτή την δύστυχη και δύσμοιρη, που με αυτό τον τρόπο διασύρθηκε από αυτό τον άνθρωπο».

https://vimeo.com/657411184

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This