Στέφανος Βούρος: «Καμία γυναίκα δεν με απέρριψε επειδή δεν έχω δάχτυλα»

«Δεν έχω βιώσει bullying, ήμουν τυχερός»

Must Read

Ο Στέφανος Βούρος είναι γιος του Γιάννη Βούρου και της Νταίζης Σεμπεκοπούλου. Ο γιος του γνωστού ηθοποιού σαρώνει στο Tik Tok και έχει γίνει ιδιαίτερα αγαπητός διότι αναφέρεται χωρίς κόμπλεξ στο γεγονός ότι δεν έχει δάχτυλα.

@stefvour

Η αποκάλυψη 👨‍👩‍👧 #stefvour #tiktokgreece #greecetiktok #foryoupage #foryou #fy #papa #mama #papamamathefamily

♬ original sound – @U💍.

Η ιδιαιτερότητά του αυτή δεν στάθηκε εμπόδιο για να κάνει τα όνειρά του πραγματικότητα καθώς κατάφερε να τελειώσει τις πανεπιστημιακές του σπουδές στα μέσα μαζικής ενημέρωσης και να κάνει και το μεταπτυχιακό του στο Εδιμβούργο ενώ πλέον εργάζεται σε μία διαφημιστική εταιρεία.

Για την καθημερινότητά του αλλά και για τις τυχόν δυσκολίες που μπορεί να αντιμετώπισε λόγω της αναπηρίας του μίλησε ο Στέφανος Βούρος στην εκπομπή «Mega Καλημέρα», παραδίδοντας μαθήματα ζωής.

«Μέσα από το TikTok προσπαθώ να βοηθάω άτομα με αναπηρία, το ξεκίνησα μέσα στην καραντίνα αρχικά για πλάκα. Εγώ είμαι κειμενογράφος σε διαφημιστική εταιρεία. Έχω μάθει να γράφω κανονικά από παιδάκι», είπε αρχικά και πρόσθεσε:

@stefvour

Απάντηση στο @gveorgia_111 τελικά μπορώ να γράψω; 🤔#tiktokgreece #greecetiktok #fy #foryoupage #fyp #over30 #wherearemyfingers #stefvour

♬ Mission Impossible Theme (Movie Trailer Mix) – Dominik Hauser

«Όταν ήμουν μικρός είχαμε σκεφτεί το θέμα της μεταμόσχευσης. Από τη στιγμή που δε μου δημιουργεί πρακτικό πρόβλημα, δεν μπήκα στη διαδικασία», εξήγησε.

«Δεν ντράπηκαν ποτέ οι δικοί μου και δεν ντράπηκα και εγώ ποτέ. Το να μιλάω απενοχοποιημένα βοηθάει κάποιους άλλους», τόνισε στην συνέχεια.

Στην ερώτηση αν έχει βοηθήσει τον πατέρα του σε κάποια πολιτική καμπάνια μέσω της δουλειά τους, εκείνος απάντησε ότι: «Ως διαφημιστής δεν έχω βοηθήσει σε πολιτική καμπάνια του μπαμπά μου, και δε θα ήθελα να εμπλακώ σε αυτό».

Αναφορικά με τον χωρισμό των γονιών του δήλωσε ότι: «Το διαζύγιο των γονιών μου το βίωσα πολύ εύκολα, γιατί δεν έζησα τσακωμούς στο σπίτι», σημείωσε.

«Δεν έχω βιώσει bullying, ήμουν τυχερός που πήγα σε σχολείο που δεν είναι κακά παιδιά; Με τη στάση μου με επέβαλα», ανέφερε για το πώς ήταν τα παιδικά του χρόνια.

Όσον αφορά την σχέση του με τις γυναίκες δήλωσε πως: «Δεν είχα ποτέ πρόβλημα να προσεγγίσω γυναίκες που μου άρεσαν, ωστόσο καμία δεν μου είπε ότι με απορρίπτει λόγω δαχτύλων. Από μικρός ήθελα οικογένεια, αλλά πρέπει πρώτα να βρω μια κοπέλα».

https://vimeo.com/657472430

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This