Στο νοσοκομείο η Χριστίνα Ψάλτη

Περιπέτεια με την υγεία της είχε γνωστή ηθοποιός

Must Read

Δύσκολες ώρες διανύει η Χριστίνα Ψάλτη, η οποία χρειάστηκε να νοσηλευτεί στο νοσοκομείο, μετά από περιπέτεια με την υγεία της.

Η γνωστή ηθοποιός και τελευταία σύζυγος του αείμνηστου Στάθη Ψάλτη, έκανε γνωστό μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ότι νοσηλεύεται στο νοσοκομείο.

Η ίδια δημοσίευσε μια φωτογραφία από το «κρεβάτι του πόνου» στην οποία φαίνεται να της έχει χορηγηθεί ορός, χωρίς ωστόσο να αποκαλύπτει τι ήταν αυτό που κλόνισε την υγεία της.

«Δόξα τω Θεώ, τελείωσε κι αυτό. Ανυπομονώ να δω και πάλι τα δύο μου καρδαράκια» έγραψε τονίζοντας ότι της λείπουν τα παιδιά της, ενώ ταυτόχρονα ευχαρίστησε τους γιατρούς.

Μάλιστα, νωρίτερα, η Χριστίνα Ψάλτη «ανέβασε» μια φωτογραφία στην οποία κρατάει αγκαλιά την μικρή κόρη της και σημείωσε: «Λίγες ώρες μακριά σου. Πόσο μου λείπεις πριγκίπισσά μου».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This