Εριέττα Κούρκουλου: «Ήταν πολύ δύσκολες οι στιγμές που δε μπορούσα να καταφέρω να μείνω έγκυος»

Must Read

Για τον ερχομό του παιδιού της, καρπό του έρωτά της με τον Βύρωνα Βασιλειάδη, μίλησε σε τηλεοπτική εκπομπή η Εριέττα Κούρκουλου.

«Πλέουμε σε πελάγη ευτυχίας γιατί δυσκολευτήκαμε πολύ σε αυτό. Είναι ένα θαύμα, είμαστε τυχεροί και μόνο ευγνώμονες για αυτό. Τώρα ξεκινάμε να φτιάχνουμε και το παιδικό δωμάτιο» είπε αρχικά.

Όπως εξήγησε, δεν θεωρεί ταμπού το ζήτημα της υποβοηθούμενης εγκυμοσύνης. «Νομίζω πως πρέπει να κάνουμε στην άκρη τον εγωισμό μας και την άρνησή μας να μοιραστούμε κάποια πράγματα που μας κάνουν να νιώθουμε άβολα και να βοηθάμε ανθρώπους που έχουν ανάγκη να ακούσουν πως δεν είναι μόνοι τους» εξήγησε και συνέχισε: «Ήταν πολύ δύσκολες οι στιγμές που δε μπορούσα να καταφέρω να μείνω έγκυος. Όπως για κάθε γυναίκα. Αλλά έχω έναν πολύ υποστηρικτικό άνθρωπο δίπλα μου και μαζί όλα μπορούμε να τα καταφέρουμε. Ο σύζυγός μου κυρίως μου έδινε δύναμη και οι γυναίκες με τις οποίες επικοινωνούσα. Γιατί από την αρχή αποφάσισα να επικοινωνήσω ανοιχτά αυτό που περνάγαμε. Όλη αυτή η υποστήριξη και η αγάπη που λάβαμε ήταν εξίσου σημαντική με την αγάπη των φίλων μας».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This