Η Κυβέλη, εκτός από νικήτρια του «GNTM», κέρδισε και την καρδιά του συμπαίκτη της Ντίνου

Γρίφος με δηλώσεις του Μάριου, που εμφανιζόταν ως σύντροφος του μοντέλου

Must Read

«Όποιος χάνει στα χαρτιά κερδίζει στην αγάπη» λένε. Δεν φαίνεται όμως να ισχύει το ίδιο και για το «Greece’s Next Top Model», αφού η μεγάλη νικήτρια του φετινού κύκλου Κυβέλη Χατζηευστρατίου, πέρα από τα 50.000 ευρώ, το αυτοκίνητο και το συμβόλαιο συνεργασίας με διεθνές πρακτορείο μοντέλων που κατέκτησε μαζί με την πρώτη θέση στον διαγωνισμό, αποκάλυψε ότι βρήκε και την αγάπη στο σπίτι του reality.

Συγκεκριμένα, η 19χρονη καλλονή από την Κέρκυρα, η οποία ξεχώρισε και για τις «φαρμακερές» ατάκες της, έριξε τη… βόμβα της λίγο μετά τον τελικό του show του Star, αποκαλύπτοντας πως είναι σε σχέση με τον πρώην συμπαίκτη της στο «GNTM» Ντίνο Κρίτση. Όπως ανέφερε, οι δυο τους ήρθαν κοντά και ερωτεύτηκαν στη διάρκεια του reality.

«Αγχώθηκε»

«Με τον Ντίνο είμαστε μαζί, οπότε χάρηκε πάρα πολύ για εμένα… Ήταν πολύ χαρούμενος, ενθουσιάστηκε, αγχώθηκε κιόλας» αποκάλυψε η Κυβέλη για την προσωπική της ζωή. Βέβαια πριν από λίγο καιρό είχε βγει και είχε μιλήσει σε τηλεοπτικές εκπομπές ένας… άλλος σύντροφος της Κυβέλης, ονόματι Μάριος Κρητικός. «Δεν το βρίσκω τόσο εύκολο να γεννηθούν συναισθήματα μέσα στο “GNTM”, δεν φοβάμαι κάτι τέτοιο, έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στην Κυβέλη» είχε δηλώσει, μεταξύ άλλων.

Προφανώς αυτή η σχέση δεν υφίσταται πλέον. Η Κυβέλη μεγάλωσε στην Κέρκυρα και στα 16 της πόζαρε για πρώτη φορά στο πλαίσιο μιας φωτογράφισης για κατάστημα ρούχων. Τελειώνοντας το σχολείο, αποφάσισε να αφήσει πίσω της τη ζωή στο νησί και να μετακομίσει στην Αθήνα για να κάνει πραγματικότητα το όνειρό της. Δηλώνει οργανωτική, ρεαλίστρια και ανεξάρτητη.

Θαυμάζει τη Ναόμι Κάμπελ για τον δυναμισμό και τον αυταρχικό χαρακτήρα της, υποστηρίζει τον φεμινισμό, απεχθάνεται την κοινωνική καταπίεση και ονειρεύεται έναν κόσμο όπου οι γυναίκες θα έχουν ίσα δικαιώματα.

Άνοστη σούπα ο τελικός

Μέτριος τελικός ομορφιάς για ένα top model! Αυτό μπορεί να πει κανείς με έναν τίτλο για όσα είδαμε τη μεγάλη βραδιά του «GNTM 4» και ομολογούμε πως κάτι μας έλειψε! Οι βραδινές τουαλέτες της Βίκυς Καγιά, η ανεμελιά της Ηλιάνας Παπαγεωργίου, κάτι, βρε παιδί μου! Η σύγκριση ήταν αναπόφευκτη με τους προηγούμενους τελικούς του reality μοντέλων και -αν μη τι άλλο- η προχθεσινή βραδιά, μια ανάσα πριν από τα Χριστούγεννα θα μπορούσε να δώσει πολλά περισσότερα στους τηλεθεατές!

Κακά τα ψέματα, το «GNTM 4» στράφηκε πολύ στο κομμάτι του reality, με τους ίδιους τους κριτές να προσπαθούν να δημιουργήσουν ίντριγκες. Καμία από τις προηγούμενες χρονιές δεν είχε γίνει κάτι παρόμοιο.

Το δεύτερο μέρος του τελικού, με το οποίο ολοκληρώθηκε ο τέταρτος κύκλος του φετινού reality, ήταν, δυστυχώς, αδιάφορος. Το fashion show δεν είχε καμία απολύτως συνοχή. Άλλα ρούχα φόρεσαν οι τρεις φιναλίστ και άλλα όλοι οι παίκτες; Γιατί; Τα πάντα είναι θέμα αισθητικής και γενικού συνόλου. Η παρουσία της Βίκυς Κουλιανού ήταν η μόνη ωραία πινελιά (αποθεώθηκε στα social media), γιατί πολύ απλά απέδειξε τι σημαίνει επαγγελματισμός μοντέλου με διεθνή καριέρα! Από την άλλη μεριά, ο Γιώργος Καράβας εκτέλεσε πολύ καλά τα χρέη παρουσιαστή. Όσον αφορά τις παρουσίες της κριτικής επιτροπής, εκτός της Ισμήνης Παπαβλασοπούλου που ήταν καλοντυμένη, από τους υπόλοιπους κριτές έλειπε η λάμψη, ενώ το τρικ με τον Άγιο Βασίλη της Cosmote ήταν αρκετά έξυπνο. Εντύπωση επίσης μας έκανε πως με το που ανακοινώθηκε η τελική νικήτρια οι κριτές δεν είπαν ούτε «καλά Χριστούγεννα» στους τηλεθεατές, ενώ τα φώτα έσβησαν βιαστικά.

Πώς μας φάνηκε το «GNTM 4»; Από εμάς, όχι. Ας πάμε γρήγορα στην επόμενη φάση: στο «GNTM 5»!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This