Πέτρος Λαγούτης: «Ενηλικιώθηκα μετά την εξάρτηση με τον τζόγο»

«Τα πρώτα 1 – 2 χρόνια του χωρισμού μου με την Μυρτώ Αλικάκη ήταν δύσκολα, με θυμό»

Must Read

Η πρώτη αγάπη του Πέτρου Λαγούτη ήταν το ποδόσφαιρο καθώς όντας νέος είχε αγωνιστεί σε ερασιτεχνικές κατηγορίες του αθηναϊκού ποδοσφαίρου .

Ο γνωστός ηθοποιός μιλώντας στην εκπομπή «Mega Καλημέρα», αναφέρθηκε στο πάθος του για το ποδόσφαιρο αλλά και στην απόφασή του να ασχοληθεί τελικά με την υποκριτική.

«Θα ήθελα πολύ να κάνω μεγάλη καριέρα στο ποδόσφαιρο. Είχα πρόταση στα 17 μου. Μέχρι τα 22 μου είχα πάει 5 φορές στο θέατρο. Ένας μάγειρας, απόφοιτος του θεάτρου τέχνης, μου είπε πως πρέπει να γίνω ηθοποιός», είπε χαρακτηριστικά.

Όσον αφορά την οικογένεια που δημιούργησε με την Μυρτώ Αλικάκη αλλά και τον χωρισμό τους, δήλωσε πως: «Παντρεύτηκα, και στα 27 μου έγινα μπαμπάς. Ο μεγάλος μας γιος είναι ήδη στην σχολή του θεάτρου τέχνης και ο μικρός ασχολείται με το ποδόσφαιρο. Βλέπω συμπεριφορές δικές μου και της Μυρτούς στον γάμο και λέω ήμασταν μικρά παιδιά. Στον γάμο πρέπει να αφήνεις το εγώ σου. Τα πρώτα 1 – 2 χρόνια του χωρισμού ήταν δύσκολα, με θυμό, αλλά όσο ο καθένας δούλευε στον εαυτό του, οι πορείες συγκλείνανε».

Ο Πέτρος Λαγούτης έχει αναφερθεί κατά καιρούς στον εθισμό του με τον τζόγο ωστόσο από το 2016 έχει απεξαρτηθεί.

«Ενηλικιώθηκα μετά την εξάρτηση με τον τζόγο. Ενηλικίωση σημαίνει ότι αναλαμβάνεις την ευθύνη του εαυτού σου και τα όριά σου. Στον εθισμό δεν έχει “είσαι 70% εθισμένος”. Είσαι εθισμένος, τέλος. Ο εθισμός καταστρέφει τον εθισμένο και λερώνει ό,τι υπάρχει γύρω του. Το μόνο που έσωσα ήταν η σχέση με τα παιδιά μου. Στον “παλιό Πέτρο” θα έλεγα πήγαινε φάε τα μούτρα σου και γίνε αυτό που είσαι σήμερα», τόνισε.

Συνέχεια κλήθηκε να σχολιάσει τις εξελίξεις σχετικά με το ελληνικό κίνημα #metoo αλλά και τον σάλο που έχει δημιουργηθεί γύρω από το όνομά του Στάθη Παναγιωτοπούλου, ο όποιος φέρεται να διαπομπεύεται πρώην συντρόφους του σε πορνογραφικά site.

«Για το metoo τι σημαίνει το “γιατί τώρα;”. Η Σοφία Παυλίδου το είχε πει και δεν την άκουσε κανείς. Και χυδαίο και άνανδρο και φθηνό είναι αυτό που έκανε ο Στάθης Παναγιωτόπουλος. Με ενδιαφέρει και τι αρρώστια κουβαλάει ο κάθε άνθρωπος»

https://vimeo.com/659898764

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This