Οι χριστουγεννιάτικες «στιγμές» των εγχώριων celebrities και stars

Must Read

Καπότσης – Μεταξά

Στο Παρίσι επέλεξαν να περάσουν τα Χριστούγεννα η Κόνι Μεταξά και ο Μάριος Καπότσης. Η κόρη του Λευτέρη Πανταζή και ο πολίστας της καρδιάς της, που είναι τρελά ερωτευμένοι και ζουν ο ένας για τον άλλον, πετάχτηκαν έως την πόλη που είναι ιδανική για in love ζευγάρια, έκαναν τις ρομαντικές τους βόλτες στους στολισμένους δρόμους και, παρά τα απαγορευτικά μέτρα που ισχύουν στη γαλλική πρωτεύουσα λόγω της μετάλλαξης Όμικρον, δεν πτοήθηκαν, περνώντας αγκαλιασμένοι και ευτυχισμένοι τα φετινά Χριστούγεννα.

Αϊβάζης – Κορινθίου

Παραμυθένια Χριστούγεννα για τη Μαρία Κορινθίου, τον Γιάννη Αϊβάζη και την κόρη τους Ισμήνη, οι οποίοι ταξίδεψαν αυτές τις άγιες ημέρες έως το Παρίσι, την πόλη του φωτός.

Το ζευγάρι των δύο ηθοποιών ανέβασε και σχετικές φωτογραφίες στο Instagram, με τον Γιάννη Αϊβάζη να ποζάρει μπροστά από τον Πύργο του Αϊφελ αγκαλιά με την κόρη του! Από την άλλη, η Μαρία Κορινθίου έγινε για λίγο και πάλι παιδί με το που πήγαν στην Disneyland και δεν σταμάτησε να ανεβάζει βίντεο με την κόρη της, αλλά και την ίδια!

Γιώργος Καράβας

Αφού πέρασε μια τηλεοπτική χρονιά με φουλ τρέξιμο, μια και τα γυρίσματα στο «GNTM» ήταν ιδιαίτερα απαιτητικά, ο κόουτς του reality μοντέλων στο Star έχει πλέον τον χρόνο (μια και ο φετινός κύκλος του «Greece’s Next Top Model» ανήκει πια στο παρελθόν) να περάσει όμορφες οικογενειακές στιγμές!

Ο Γιώργος Καράβας, που χάρη στο reality είδε τη δημοτικότητά του τα τελευταία δύο χρόνια να εκτοξεύεται, πέρασε την ημέρα των Χριστουγέννων χωμένος στην αγκαλιά της συζύγου του Ραφαέλας και των παιδιών του, μην μπορώντας να κρύψει την ευτυχία του.

Βίκυ Καγιά

Μπορεί να μην άρχισε τον χορό στη μέση του δρόμου, όμως η παρουσιάστρια του «Dancing with the stars» ξεκίνησε την ημέρα των Χριστουγέννων με μια βόλτα στο κέντρο της Αθήνας, απολαμβάνοντας τον καφέ της σε ένα άκρως χριστουγεννιάτικο σκηνικό.
Βέβαια, έχοντας και μια… ερωτική σχέση με τα social media, δεν έχασε την ευκαιρία να στείλει τις ευχές της για τις φετινές γιορτές, ανεβάζοντας και τα σχετικά «κλικ» από την εορταστική έξοδό της.

Σαμαρά – Ποιμενίδης

Μπορεί στον «Σασμό» να έχει χίλια δυο ερωτικά μπλεξίματα, μην μπορώντας να ξεπεράσει τον χωρισμό της από τον Αστέρη (Ορφέας Αυγουστίδης), όμως στην προσωπική της ζωή πετά στα σύννεφα!

Έτσι, η Ευγενία Σαμαρά δεν θα μπορούσε να μην περάσει την ημέρα των Χριστουγέννων αγκαλιά κάτω από το χριστουγεννιάτικο δέντρο του σπιτιού τους με τον σύντροφό της και συνάδελφό της Γιάννη Ποιμενίδη, με τον οποίο είναι ζευγάρι τα τελευταία χρόνια. Αυτά θα βλέπει ο γιατρός που τη διεκδικεί στη σειρά του Alpha και θα σκάει από τη ζήλια του!

Καινούργιου

Υπό άλλες συνθήκες θα ήταν στο εξωτερικό ή σε κάποιον εγχώριο προορισμό με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη. Τώρα όμως που η σχέση της με τον γόνο της εφοπλιστικής οικογένειας ανήκει, όπως όλα δείχνουν, στο παρελθόν, η παρουσιάστρια της εκπομπής «Super Κατερίνα» επέλεξε να περάσει τα Χριστούγεννα στο πλατό, στο πλευρό του αγαπημένου της φίλου Νίκου Κοκλώνη!

Έτσι, λοιπόν, ανήμερα τα Χριστούγεννα η Καινούργιου απόλαυσε live το «Just The 2 Of Us», ανεβαίνοντας μάλιστα στη σκηνή όταν έπαιζαν διαφημίσεις για να κάνει μια τρυφερή αγκαλιά στον παρουσιαστή του λαμπερού σόου!

Aναστασία Τερζή

Θα σκάνε κάποιες από τη ζήλια τους με αυτά που βλέπουν από την Αναστασία Τερζή!
Το μοντέλο και τραγουδίστρια, που πραγματοποιεί εμφανίσεις στη μακρινή Αυστραλία, γιόρτασε τα Χριστούγεννα κάπως διαφορετικά, φροντίζοντας να ανεβάσει τη θερμοκρασία! Με ένα μπικίνι-φωτιά και φορώντας το σκουφάκι του Αϊ-Βασίλη, ξαμολήθηκε στις παραλίες για να κάνει τις βουτιές της, την ώρα που κάποιοι στην Ελλάδα ξεπάγιαζαν στα βουνά γιορτάζοντας πιο παραδοσιακά τα Χριστούγεννα.

Σίσσυ Χρηστίδου

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος η παρουσιάστρια βρέθηκε στο πατρικό της σπίτι στη Θεσσαλονίκη, με την ίδια να επιμελείται το γιορτινό τραπέζι έχοντας στο πλευρό της τον κουμπάρο της και συμπαρουσιαστή της Παύλο Σταματόπουλο. Οι δυο τους έσπευσαν να ευχηθούν σε φίλους και γνωστούς, με τη Σίσσυ Χρηστίδου να «μεταδίδει» στα social media και το ψήσιμο της γαλοπούλας, τηρώντας το έθιμο των ημερών.

Σταματίνα Τσιμτσιλή

Με master chef διάθεση, η παρουσιάστρια του «Happy Day» μπήκε στην κουζίνα του σπιτιού της για να ξεδιπλώσει τις μαγειρικές της ικανότητες φτιάχνοντας γαλοπούλα μαζί με όλα τα… συναφή για το γιορτινό τραπέζι, θέλοντας έτσι να περιποιηθεί σαν καλή νοικοκυρά τον σύζυγό της Θέμη Σοφό και τα τρία τους παιδιά! Η Σταματίνα Τσιμτσιλή ήταν τόσο υπερήφανη για το μαγειρικό της επίτευγμα, που μπήκε στον πειρασμό να ανεβάσει και σχετικές φωτογραφίες, στέλνοντας παράλληλα και τις ευχές της στους ακολούθους της.

Τούνη – Αλεξάνδρου

Τα πρώτα του Χριστούγεννα απόλαυσε ένα από τα πιο πολυσυζητημένα couples της εγχώριας σοουμπίζ, με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου και την Ιωάννα Τούνη να ταξιδεύουν τις ημέρες των εορτών όχι σε κάποιον εξωτικό προορισμό (στους οποίους έχει αδυναμία το μοντέλο και influencer), αλλά στο Γαλαξίδι.

Μάλιστα, πέρα από τα on road βίντεο που ανέβασαν η Τούνη έσπευσε να ποστάρει και μια τρυφερή φωτογραφία με βραδινή ένδυση, εκφράζοντας την αγάπη της προς το πρόσωπο του μοντέλο και πανελίστα της Κατερίνας Καινούργιου.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This