«Ο Γιώργος Μαρίνος μένει μαζί μας – Ψέματα όσα γράφονται»

Φίλος του διέψευσε τα όσα ακούγονται και αποκάλυψε ότι μένει μαζί του

Must Read

Δεν είναι λίγοι εκείνοι που θεωρούν μυστήριο την απόφαση του Γιώργου Μαρίνου να αποτραβηχτεί από τα φώτα της δημοσιότητας, τη στιγμή που φήμες και δημοσιεύματα κάνουν λόγο για επιδείνωση της υγείας του.

Ο κάποτε νούμερο ένα showman της χώρας που άφησε εποχή με τις ατάκες και τις μιμήσεις του, χάθηκε ξαφνικά από τον καλλιτεχνικό χώρο πριν από μερικά χρόνια, γεγονός που έκανε πολλούς να ανησυχήσουν.

Ο ίδιος, παρά τα λαμπερά φώτα της σκηνής και την μεγάλη αγάπη του κοινού, ήταν ιδιαίτερα μοναχικός στην προσωπική του ζωή. Ο φίλος του Βασίλης Θωμάκος, μιλώντας στην εκπομπή «Super Κατερίνα», αποκάλυψε ότι Γιώργος Μαρίνος ζει στο σπίτι του και είναι καλά στην υγεία του. Μάλιστα διέψευσε τις φήμες που τον θέλουν να έχει χάσει την επαφή με την πραγματικότητα και τους οικείους του, τονίζοντας ότι όσα λέγονται είναι ψέματα:

«Μένει μαζί μας. Είναι μια χαρά ο άνθρωπος. Όλη μέρα μαζί είμαστε. Ό,τι θέλει ο καθένας γράφει. Όλα αυτά που γράφουν είναι ψέματα. Βλέπει τηλεόραση. Και οι ταινίες του αρέσουν και όλα του αρέσουν. Βλέπει έργα ξένα και ελληνικά και ειδήσεις, τα πάντα», δήλωσε ο κ. Θωμάκος.

https://www.youtube.com/watch?v=xL-EIz94yIk

Για την κατάσταση της υγείας του Γιώργου Μαρίνου, μίλησε πριν από μερικές ημέρες και ο Σταμάτης Φασουλής, ο οποίος διαβεβαίωσε ότι είναι καλά και βρίσκεται με ανθρώπους που τον προσέχουν. 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This