Σπάνια φωτογραφία της Φαίης Μαυραγάνη με τον Νίκο Μάνεση και τα παιδιά τους

H παρουσιάστρια του Open ανυπομονεί να έρθει το καλοκαίρι!

Must Read

Δεν κρύβουν την αγάπη τους για την θάλασσα η Φαίη Μαυραγάνη και ο σύζυγός της Νίκος Μάνεσης!

Η παρουσιάστρια της ενημερωτικής εκπομπή του OPEN, «Τώρα Ό,τι Συμβαίνει», η οποία καταγράφει πρωτιές στον στίβο της τηλεθέασης το Σαββατοκύριακο και ο σύζυγός της Νίκος Μάνεσης που κρατάει την πρωινή ζώνη στον Alpha, διατηρούν χαμηλό προφίλ και δεν μοιράζονται πολύ συχνά οικογενειακές στιγμές στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Θέλοντας να φέρει μια καλοκαιρινή νότα μέσα στην καρδιά του χειμώνα, η Φαίη Μαυραγάνη δημοσίευσε μετά από καιρό μια οικογενειακή φωτογραφία από τις καλοκαιρινές τους διακοπές στην Κεφαλλονιά: «Κάτι καλοκαιρινό στην καρδιά του χειμώνα. Τελευταία ημέρα διακοπών στο φουρτουνιασμένο Ξι, Αύγουστος του 2021», έγραψε η Φαίη Μαυραγάνη στη λεζάντα της φωτογραφίας όπου ποζάρουν μαζί με τα παιδιά τους Λυδία και Φώτη.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This