Celebrities σε χιονισμένες αποδράσεις

Ποιοι «πήραν» τα made in Greece βουνά και με ποιους...

Must Read

Υπάρχουν και celebrities που είδαν άσπρη μέρα! Κάποιοι μετά των τέκνων και των συζύγων τους και άλλοι με τα αμόρε τους πήραν τα βουνά και τα σαλέ, φροντίζοντας να φτιάξουν και τα απαραίτητα φωτογραφικά άλμπουμ προς τέρψιν των ακολούθων τους.

Την τιμητική του είχε ο Παρνασσός, με τον Γιώργο Λιάγκα να πηγαίνει για σκι με τους γιους τους Γιάννη και Δημήτρη, οι οποίοι έκαναν μαθήματα σκι υπό το βλέμμα του παρουσιαστή του ΑΝΤ1, που καμάρωνε για τα βλαστάρια του!

Μίνι απόδραση στον Παρνασσό και για την Αθηνά Οικονομάκου με τον σύζυγό της Φίλιππο Μιχαλόπουλο. Οι δυο τους έκαναν την πρώτη τους χειμερινή εκδρομή μετά τον ερχομό της κόρης της, έχοντας μαζί τους τον μεγάλο τους γιο!

Αλλά και οι τρελά ερωτευμένοι Τούνη και Αλεξάνδρου την έκαναν για Αράχοβα, με αφορμή τη γιορτή της influencer, κάνοντας αγκαλίτσες και χαδάκια στο κοσμικό θέρετρο που δεν καταλαβαίνει από Covid!

Στον Παρνασσό δεν ήταν μόνο το ζεύγος Τούνη – Αλεξάνδρου, αλλά και άλλο ένα ζευγάρι, που το love story του γεννήθηκε σε ένα reality! Οι πρώην Survivors Ευρυδίκη Βαλαβάνη και Κωνσταντίνος Βασάλος διέμειναν σε σαλέ απολαμβάνοντας ο ένας τη συντροφιά του άλλου μέσα σε ένα κατάλευκο τοπίο!

Παιχνίδια στα χιόνια και για τη Δέσποινα Ολυμπίου, τον σύζυγό της Πάνο Δούκα και τον 3,5 ετών γιο τους, με την τραγουδίστρια, όπως μαρτυρά και η φωτογραφία, να μην κρύβει τον ενθουσιασμό της!

Υπήρξε και κάποια, βέβαια, που δεν επέλεξε εγχώρια ολόλευκη απόδραση! Ο λόγος για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, που την έκανε για Κουρσεβέλ, στο χιονοδρομικό κέντρο των γαλλικών Αλπεων!

Στο Καϊμακτσαλάν το Survivor ζεύγος

Και μέσα σε αυτές τις χιονισμένες αποδράσεις πέσαμε φάτσα κάρτα πάνω στον Σάκη Κατσούλη και τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη! Άνθρωπος της «Espresso» που ήταν στο Καϊμακτσαλάν πέτυχε τον νικητή του «Survivor» και τη Μαχήτρια σύντροφό του στον Παλιό Αγιο Αθανάσιο, στον νομό Πέλλα. Το ζευγάρι, που είναι στα καλύτερά του, κάνει μίνι διακοπές στη βόρεια Ελλάδα και δεν έχασε την ευκαιρία να επισκεφτεί και το χιονοδρομικό κέντρο!

Αφού έκαναν το σκι τους, οι δυο τους έκαναν τις βόλτες τους στο όμορφο χωριό και μετά το έριξαν στο φαγητό, στην ταβέρνα Καλύβα. Βέβαια, δεν έλειψαν και οι φωτογραφίες με τον κόσμο που τους αναγνώρισε, με το ζεύγος να μη χαλάει χατίρι σε κανέναν! Μάλιστα ο Κατσούλης, με αφορμή την απόδρασή τους, έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram: «Μην κλείνεστε μέσα στους τέσσερις τοίχους και πίσω από μία οθόνη! Βγείτε, ζήστε.. Εχουμε την πιο όμορφη χώρα του κόσμου».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This