Πυρ και μανία η Κατερίνα Καινούργιου με τον Μπιμπίλα: «Κλείστε παιδιά τον Σπύρο να βγει απέναντι»

Η (χωρίς λόγο) επίθεση...

Must Read

Με αφορμή την πορεία διαμαρτυρίας των καλλιτεχνών που πραγματοποιήθηκε σήμερα στην πλατεία Συντάγματος, ο Σπύρος Μπιμπίλας βγήκε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου προκειμένου να μιλήσει για τα αιτήματα των καλλιτεχνών σχετικά με τα μέτρα που έχουν ληφθεί από την κυβέρνηση για την πανδημία του κορονοϊού.

Μετά από τις τόσες αποκαλύψεις που έχουν γίνει στο χώρο του θεάτρου και τα τόσα θέματα που έχουν προκύψει, ο πρόεδρος του ΣΕΗ αποτελεί αδιαμφισβήτητα το πρόσωπο της χρονιάς, γεγονός το οποίο τον καθιστά περιζήτητο από τις τηλεοπτικές εκπομπές.

Έτσι λοιπόν ο αγαπημένος ηθοποιός στην αρχή της κουβέντας του με την παρουσιάστρια της εκπομπής «Super Κατερίνα» θέλησε να διευκρινίσει πώς ο χρόνος του είναι περιορισμένος αφού τον καλούν ταυτόχρονα για να μιλήσει στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά.

Αρχικά ο διάλογος είχε ως εξής:

Σπύρος Μπιμπίλας: Επειδή ταυτόχρονα με παίρνει και η άλλη εκπομπή, αυτή τη στιγμή χτυπάει το Skype μου και από τη Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα.

Κατερίνα Καινούργιου: Και τι να κάνουμε τώρα;

Σπύρος Μπιμπίλας: Τους εκτιμώ βαθύτατα και είχα εξηγήσει ότι όποιος προλάβει και χτυπήσει το Skype.

Κατερίνα Καινούργιου: Θέλετε να βγούμε διακαναλικά όλοι; Δεν έχω πρόβλημα.

Σπύρος Μπιμπίλας: Δεν μπορώ να διαχειριστώ αυτή την κατάσταση των καναλιών. Σας αγαπώ όλους, είμαι τόσο ευγενικός με όλους, αλλά δεν μπορώ να διαχειριστώ το πού θα βγω πρώτα.

Κατερίνα Καινούργιου: Όλο αυτό το παρασκήνιο, εγώ και οι τηλεθεατές δεν το γνωρίζουμε. Ίσως είναι περιττό να το λες, μπορείς μετά να πάρεις τον Γιώργο και τη Φαίη και να τους το πεις. Αυτό που κάνεις τώρα με στεναχωρεί.

Σπύρος Μπιμπίλας: Αφού εγώ έχω στεναχωρηθεί

Κατερίνα Καινούργιου: Πάρε τους μετά τηλέφωνο.

Σπύρος Μπιμπίλας: Σε αγαπάω πάρα πολύ όπως αγαπάω και τη Φαίη.

Κατερίνα Καινούργιου: Θες να κλείσουμε να βγεις στη Φαίη; Δεν έχω τέτοια προβλήματα.

Σπύρος Μπιμπίλας: Όχι, δεν θέλω να κλείσουμε.

https://www.youtube.com/watch?v=kgE3OMoSDHE

Η παρουσιάστρια της εκπομπής του Alpha φαίνεται πως δεν κατάλαβε τις προθέσεις του ηθοποιού που βιαζόταν να πάει στην πορεία διαμαρτυρίας των καλλιτεχνών και έδειξε την ενόχληση της όταν ο Σπύρος Μπιμπίλας θέλησε να της υπενθυμίσει ότι δεν έχει πολύ χρόνο στη διάθεσή του για να εκφέρει άποψη για όλα αυτά τα θέματα που θέλησε η Κατερίνα Καινούργιου να συζητήσουν.

«Κάθε φορά που βγαίνεις στην εκπομπή -σ’ αγαπώ σε λατρεύω- μου λες “αχ ήθελα να βγω στη Φαίη, αχ δεν μπορώ να μιλήσω άλλο”. Πραγματικά με κάνεις και νιώθω άσχημα, όταν βγαίνεις στους άλλους κάνεις το ίδιο; Από τη στιγμή που έχεις βγει σε μένα είσαι μέσα στη γκρίνια. Όταν βγαίνεις στους άλλους δεν γκρινιάζεις. Να κλείσεις να βγεις απέναντι; Αυτό θέλεις; Κλείστε παιδιά τον Σπύρο να βγει απέναντι! Με προσβάλλεις κι εμένα αυτή τη στιγμή, με αγάπη στο λέω», του είπε με έντονο ύφος.

https://vimeo.com/664261224

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This