Η Τζούλια Νόβα: O κατ’ οίκον τοκετός και το ιδιαίτερο όνομα που θα δώσει στην… πριγκίπισσά της

Must Read

Για την εμπειρία του τοκετού μίλησε η Τζούλια Νόβα στη εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη, αποκαλύπτοντας παράλληλα το ιδιαίτερο όνομα που θα δώσει στην κόρη της!
«Τις πρώτες μέρες ήταν σκέτη τρέλα με το μωρό. Γενικά, τα βράδια κοιμάμαι, δεν έχω παράπονο, παρά μόνο κάποιες μέρες που μας έχει κάνει κάτι περίεργα με κολικούς και κλάματα» είπε αρχικά η Νόβα.

Στη συνέχεια μίλησε για την εμπειρία του τοκετού στο σπίτι: «Νομίζω πως και δεύτερη φορά να έκανα παιδάκι, στο σπίτι θα το έκανα. Όλο το σκηνικό ήταν οικείο. Πιο πολύ φοβόμουν το νοσοκομείο, μου προκαλούσε μεγάλο στρες. Με έπιασαν πόνοι τα ξημερώματα, έσπασαν τα νερά, δεν το πίστευα. Ξύπνησα τον άντρα μου – αντί να πανικοβληθώ, ήμουν πολύ ήρεμη. Του είπα “νομίζω, δεν είμαι σίγουρη, ότι μου έσπασαν τα νερά”» ανέφερε, αποκαλύπτοντας ότι η μικρή θα πάρει το όνομα Δάειρα, δηλαδή της θεάς που λάτρευαν στην Ελευσίνα κατά την αρχαιότητα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This