Άνθρωποι του καλλιτεχνικού χώρου στηρίζουν την 24χρονη από τη Θεσσαλονίκη και «δικάζουν» τους βιαστές της

Must Read

Σοκ και οργή έχει προκαλέσει η υπόθεση της 24χρονης από τη Θεσσαλονίκη η οποία βιάστηκε από γνωστούς επιχειρηματίες. Οι εξελίξεις είναι καταιγιστικές και σχεδόν κανείς δεν έχει μείνει ασυγκίνητος με τα όσα τράβηξε η άτυχη νεαρή κοπέλα από τα χέρια των γνωστών πλουσιόπαιδων.

Πολλοί Έλληνες celebrities μάλιστα, εξέφρασαν μέσα από τους προσωπικούς τους λογαριασμούς στα social media, την λύπη τους, την συμπαράστασή τους προς το θύμα αλλά αλλά και τον θυμό τους για τους θύτες που προέβησαν σε αυτήν την αποτρόπαια πράξη.

Δείτε ορισμένες από τις αναρτήσεις που έκαναν άνθρωποι του καλλιτεχνικού χώρου.

Ναταλία Γερμανού

Καίτη Γαρμπή

Μαίρη Συνατσάκη

Ζέτα Δούκα

Πηνελόπη Αναστασοπούλου

Άννα Μαρία Βέλλη

Ευγενία Σαμαρά

Δούκισσα Νομικού

Κατερίνα Ζαρίφη

Κατερίνα Καινούργιου

«Πριν ξεκινήσουμε θέλω να πω κάτι. Έχω γίνει έξαλλη με διάφορα δημοσιεύματα και σχόλια στα social media που λένε, “τι δουλειά είχε το κορίτσι στο δωμάτιο”. Μην ξανακούσω… αλήθεια όταν τα βλέπω αυτά εξοργίζομαι.. Μη ξανακούσω τέτοιες ατάκες να γράφονται πουθενά. Τι σημαίνει “τι δουλειά είχε;” δεν υπάρχει όλο αυτό, το κορίτσι αυτή τη στιγμή υποφέρει» 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This