Παππούς του Mad Clip για τον θάνατο του Τζώρτζη Μονογυιού: «Θα νιώθουν τον πόνο μέχρι που να πεθάνουν»

«Δεν ξεχνιέται ο χαμός ενός άδικου νέου»

Must Read

Λίγες ημέρες έχουν περάσει από την στιγμή που έχασε την ζωή του ο Τζώρτζης Μονογυιός, αδερφός της βουλευτού της ΝΔ Κατερίνας Μονογυιού σε τροχαίο δυστύχημα που έγινε Βούλα.

Ο εμπειρογνώμονας Παναγιώτης Μαδιάς που βρέθηκε στο σημείο όπου βρήκε ακαριαίο θάνατο ο 45χρονος άνδρας διέκρινε πολλές ομοιότητες με το δυστύχημα που είχε τον περασμένο Σεπτέμβριο ο Mad Clip.

Με αφορμή το τροχαίο του 45χρονου επιχειρηματία, ο παππούς του αδικοχαμένου ράπερ μίλησε σήμερα στην εκπομπή «Πρωινό» και συλλυπήθηκε την οικογένεια του Τζώρτζη Μονογυιού τονίζοντας πως ο πόνος από την απώλεια του δεν θα ξεπεραστεί, ωστόσο θα πρέπει να κάνουν κουράγιο.

«Θα ήθελα να πω στην οικογένειά του ότι ήταν μια άτυχη στιγμή για το παιδί τους που χάσανε και σκοτώθηκε. Τους εύχομαι εκ μέρους της καρδιάς μου όπως εμείς υποφέραμε με τον εγγονό μας που σκοτώθηκε και αυτός άδικα να κάνουν κουράγιο, αλλά δυστυχώς τέτοιες ώρες, κουράγιο δεν υπάρχει. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.

Ο πόνος τους θα είναι μεγάλος και θα τον νιώθουν μέχρι που να πεθάνουν. Ας είναι ελαφρύ τον χώμα που θα τον σκεπάσει και οι άνθρωποι οι δικοί του να μπορέσουνε να σταθούνε στα πόδια τους, όπως μπορούνε. Δεν πρόκειται να τον ξεχάσουν, δεν ξεχνιέται ο χαμός ενός άδικου νέου. Δεν ξεχνιέται με τίποτα ο πόνος τους θα είναι μεγάλος. Ο Θεός να τους λυπηθεί», είπε χαρακτηριστικά.

https://vimeo.com/666728385

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This