Ο Αντίνοος Αλμπάνης έγινε πυρ και μανία με τον Βαλάντη: «Ηλίθιε»

Must Read

Απομονωμένος από τους συμπαίκτες του φαίνεται να είναι ο Βαλάντης, έπειτα από την ατάκα που τόλμησε να ξεστομίσει στην Ευρυδίκη Παπαδοπούλου σχετικά με το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε στο παρελθόν.

Συγκεκριμένα ο γνωστός τραγουδιστής είπε στη νεαρή επιχειρηματία, η οποία είχε έρθει αντιμέτωπη με τον καρκίνο, πώς το γεγονός αυτό δεν την έκανε καλύτερο άνθρωπο.

Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, η οποία κατάφερε να βγει νικήτρια από το Γολγοθά που ανέβηκε πριν 7 χρόνια, ξέσπασε σε κλάματα και αποχώρησε από το συμβούλιο του νησιού.

Ο πατέρας της παίκτριας μάλιστα, δεν μπόρεσε να κρύψει την στεναχώρια του αλλά και τον θυμό του για τα όσα ειπώθηκαν από τον τραγουδιστή.

Οι τηλεθεατές του Survivor φαίνεται πως έχουν εξοργιστεί με την συμπεριφορά του ερμηνευτή. Ανάμεσά του και ο Αντίνοος Αλμπάνης, ο οποίος είχε αντιμετωπίσει κι εκείνος αντίστοιχο πρόβλημα υγείας στο παρελθόν κι έτσι μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram ξέσπασε κατά του Βαλάντη λέγοντας χαρακτηριστικά ότι: «Έπεσε, σηκώθηκε και ξαναπερπάτησε. Αυτό κανένας δε θα της το στερήσει. Ηλίθιε. #μετηνευρυδίκη»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This