Αλμπέρτο Εσκενάζυ για Χρήστο Λούλη: «Δηλώνεις απίστευτες ανοησίες! Άμα κάψεις φλάντζα δεν σε σώζει τίποτα»

«Εύχομαι ο Σπύρος Μπιμπιλας να μην χρειαστεί να σου φέρει τρόφιμα για τα παιδιά σου»

Must Read

Αρνητικές αντιδράσεις προκάλεσαν οι δηλώσεις του Χρήστου Λούλη, ο οποίος μεταξύ άλλων παραδέχτηκε πως δεν είναι μέλος του ΣΕΗ γιατί… βαριέται να γραφτεί. Ο Σπύρος Μπιμπίλας στο άκουσμα αυτών των δηλώσεων δεν έκρυψε την στεναχώρια του και παρότρυνε τον ηθοποιό να γραφτεί στο Σωματείο Ελλήνων ηθοποιών λέγοντας χαρακτηριστικά ότι: «όταν κουβαλάμε τις κούτες με τα γάλατα και τα λάδια να έρθει να βοηθήσει. Εμείς δεν βαριόμαστε»

Ο Αλμπέρτο Εσκενάζυ έχοντας ακούσει τις δηλώσεις του ηθοποιού, με ένα μακροσκελές κείμενο έδωσε τη δική του απάντηση στον Χρήστο Λούλη, το οποίο δημοσιεύτηκε από το Σπύρο μπιμπίλα, δεδομένου ότι ο ίδιος δεν διαθέτει στα social media.

«Αυτό το κείμενο κριτικής στάλθηκε από τον Αλμπέρτο Εσκενάζυ, έναν αγωνιστή του θεάτρου. Λυπάμαι που άστοχες δηλώσεις οδηγούν σε τέτοιες σκληρές αντιδράσεις» τόνισε ο κ. Μπιμπίλας.

Αγαπητέ κύριε Λούλη. Είμαι λάτρης των ελληνικών παροιμιών και έχω μάθει στη ζωή μου να σέβομαι και να εκτιμώ αυτούς που προσφέρουν στα κοινά κι όχι μόνο. Εκεί που είσαι ήμουν, εδώ που είμαι θα ‘ρθεις. Το ταλέντο δεν σημαίνει απολύτως τίποτα μιας και είναι υπό κρίση.

Το ήθος όμως είναι οδηγός ζωής. Επειδή διαβάζω να δηλώνεις απίστευτες ανοησίες, πρέπει να σου πω ότι πήρες το τιμόνι στραβά. Για πάρ’ το ίσα γιατί άμα κάψεις φλάντζα δεν σε σώζει τίποτα. Αυτό το σωματείο που απαξιώνεις έχει μεγάλη ιστορία αγώνων και προσφοράς.

Όσο για τον πρόεδρο του, τον Σπύρο Μπιμπιλα εύχομαι να μην χρειαστεί να σου φέρει τρόφιμα για τα παιδιά σου. Που θα το κάνει δηλαδή. Κανείς δεν είναι άτρωτος στην δουλειά μας. Κάποια στιγμή μπορεί να σταματήσει και το δικό σου τηλέφωνο να κτυπά και τότε θα καταλάβεις πόσα απίδια βάζει ο σάκος!! Ο καθένας κρίνεται από αυτά που λέει και κάνει. Ένας απλός συνάδελφος (αν με δέχεσαι), Αλμπερτο Εσκενάζυ.»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This