Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Περπάτησα μέσα στη σφοδρή χιονόπτωση γύρω στη μισή ώρα για να φτάσω στο σπίτι μου»

«Ήταν μια δύσκολη κατάσταση! Έκανα τον σταυρό μου»

Must Read

Δύσκολες ώρες βίωσε η Σταματίνα Τσιμτσιλή εξαιτίας της κακοκαιρία Ελπίδα καθώς εγκλωβίστηκε στο αυτοκίνητο της και για να φτάσει στο σπίτι της αναγκάστηκε να περπατήσει πολλά χιλιόμετρα, ενώ έμεινε χωρίς ρεύμα και θέρμανση για 36 ώρες περίπου.

Για τη δραματική εμπειρία που έζησε μίλησε η γνωστή παρουσιάστρια στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha λέγοντας χαρακτηριστικά ότι: «Ντρέπομαι να μιλήσω για τα δικά μου προβλήματα γιατί ήμουν στην τηλεφωνική γραμμή και άκουγα το ρεπορτάζ, Συλλυπητήρια στην οικογένεια στην Κω και σε κάθε άνθρωπο που έχει χάσει κάποιον δικό της ή κινδυνεύει. Εμείς εδώ ζήσαμε άλλα προβλήματα που μας θύμισαν Survivor

«Επιστρέφοντας από το κανάλι, αποκλείστηκα στη Μαραθώνος και αναγκάστηκα να αφήσω εκεί το αυτοκίνητό μου και περπάτησα μέσα στη σφοδρή χιονόπτωση γύρω στη μισή ώρα για να φτάσω στο σπίτι μου. Όταν έφτασα στο σπίτι με περίμεναν τα παιδιά μου, είχαμε ρεύμα, κάνανε τηλεμάθημα, όλα καλά…

Κατά τις 2 το μεσημέρι έγινε διακοπή ρεύματος και μείναμε πάρα πολλές ώρες χωρίς ρεύμα, με ότι συνεπάγεται αυτό. Στην αρχή προσπαθήσαμε να ζεσταθούμε με κουβέρτες, το είδα και σαν περιπέτεια, αλλά μετά είδα την αγωνία. Έβλεπα και τα παιδιά πως δεν ξέραμε πως θα κινηθούμε από εκεί και πέρα, ήταν μια δύσκολη κατάσταση.

Δεν είχαμε τηλέφωνο, μπαταρία στα κινητά, αλλά ούτε και σήμα. Εγώ που είχα μείνει με λίγη μπαταρία, δεν είχα ούτε σήμα για να συνομιλήσω με κάποιον. Ήμασταν εγκλωβισμένοι, δεν μπορούσαμε να επικοινωνήσουμε με τον έξω κόσμο. Ήμασταν εγκλωβισμένοι. Σήμερα που είδα τι πέρασαν οι περισσότεροι συμπολίτες μας, να πω την αλήθεια, έκανα τον σταυρό μου γιατί ο κόσμος έχει τραβήξει τόσα πολλά τέτοιες μέρες».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This