Έξαλλος ο Κώστας Φραγκολιάς: «Ήμουν 30 ώρες χωρίς ρεύμα και για σχεδόν 15 ώρες χωρίς νερό»

H βοήθεια από τον Σάκη Ρουβά και την Κάτια Ζυγούλη!

Must Read

Τη δική της περιπέτεια εξαιτίας της κακοκαιρίας Ελπίδα περιέγραψε χτες η Σταματίνα Τσιμτσιλή, η οποία αποκάλυψε πως περπάτησε για περίπου μισή ώρα, μέσα στη σφοδρή χιονόπτωση για να φτάσω στο σπίτι της, ενώ έμεινε και για σχεδόν 36 ώρες χωρίς ρεύμα.

Έπειτα από δύο μέρες απουσίας η παρουσιάστρια της εκπομπής «Happy Day», επέστρεψε στο τηλεοπτικό πλατό του Alpha και καλημέρισε τους τηλεθεατές, αναφερόμενη στον Γολγοθά που πέρασε τόσο εκείνη όσο και οι συνεργάτες της.

«Το ότι είμαστε μαζί σας πιστέψτε με ότι είναι άθλος. Δε γινόταν πραγματικά να είμαστε μαζί σας. Κάνω 8 χρόνια αυτή την εκπομπή, έχω έρθει εδώ και άρρωστη και με χιόνια, με καταιγίδες, με την κοιλιά στο στόμα. έφευγα γεννούσα και ερχόμουν πάλι. Μπορεί να σας φαίνεται λίγο αστείο και περίεργο γιατί μου στέλνετε μηνύματα από όλη την Ελλάδα ότι χιόνισε δυο μέρες και μας έπιασε πανικός, ειλικρινά δεν μπορούσες να μετακινηθείς, να πας πουθενά», είπε χαρακτηριστικά.

Στην συνέχεια τον λόγο πήρε ο Κώστας Φραγκολιάς, ο οποίος, όντας εξαγριωμένος από τον ανύπαρκτο κρατικό μηχανισμό, περιέγραψε τις δικές τους εφιαλτικές στιγμές ενώ παράλληλα ευχαρίστησε τον Σάκη Ρουβά και την Κάτια Ζυγούλη για την πολύτιμη βοήθεια τους.

«Η Οδύσσειά μου ξεκινάει τη Δευτέρα που φύγαμε από εδώ σε μια απόσταση που μέχρι το σπίτι μου είναι ένα τέταρτο έκανα 3,5 ώρες. Δεν είδα πουθενά κανένα εκχιονιστικό μόνο ένα περιπολικό… Ήμουν 30 ώρες χωρίς ρεύμα και όταν ξύπνησα την Τρίτη το πρωί ήμουν και χωρίς νερό, σχεδόν 15 ώρες. Να ευχαριστήσω τον Σάκη Ρουβά και την Κάτια Ζυγούλη που μου άνοιξαν το σπίτι τους και κατάφερα να φορτίσω κινητά, λάπτοπ, powerbank», δήλωσε.

https://www.youtube.com/watch?v=zuawlpzj5mc&t=1s

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This