Όλα στη φόρα για την 56χρονη Ντέμι Μουρ σε εξώφυλλο περιοδικού!

Must Read

Ξανά γυμνή στα 56 της η Ντεμί Μουρ, αυτή τη φορά για τις ανάγκες φωτογράφησης για το εξώφυλλο του τεύχους Οκτωβρίου περιοδικού Harper’s Bazaar.

Πιο όμορφη από ποτέ, η διάσημη ηθοποιός που κάποτε είχε κάνει ντόρο με την αποκαλυπτική της εμφάνιση στην ταινία «Striptease», αποδεικνύει ότι «το ‘χει ακόμη», ποζάροντας ολόγυμνη πλάι σε μια πισίνα, με μόνα αξεσουάρ ένα μεγάλο ροζ καπέλο, ένα διαμαντένιο μπρασελέ και το… λαμπερό της χαμόγελο!

Ιδιαίτερα… αποκαλυπτική, όμως, είναι και στις μέσα σελίδες του εν λόγω τεύχους, όπου στη συνέντευξή της μιλά, μεταξύ άλλων, για τους εθισμούς της μητέρας και του πατέρα της, αλλά και τους δικούς της.

«Το επόμενο πράγμα που θυμάμαι είναι να προσπαθώ με τα δάχτυλά μου, τα μικρά δαχτυλάκια ενός παιδιού, για να βγάλω από το στόμα της τα χάπια που είχε καταπιεί, ενώ ο πατέρας μου της κρατούσε το στόμα ανοιχτό, λέγοντάς μου τι να κάνω. Ήταν κάτι πολύ βαθύ, που με σημάδεψε. Ήταν το τέλος της παιδικής μου ηλικίας», αναφέρει η 56χρονη σταρ.

Και επειδή τέτοια… φανταστικά νέα αξίζει να κυκλοφορούν «εκεί έξω», η Μουρ φρόντισε να ενημερώσει και τους χιλιάδες followers της στο Instagram, ποστάροντας το –ήδη περιζήτητο– εξώφυλλο!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This