Δημήτρης Σκαρμούτσος: «Έπιασα πάτο! Κοιταζόμουν στον καθρέφτη και δε με αναγνώριζα»

Must Read

Ο Δημήτρης Σκαρμούτσος σε παλαιότερη συνέντευξή του είχε παραδεχτεί πως ήταν εθισμένος με τις ουσίες ενώ εξομολογήθηκε πως σχεδόν τρεις φορές κινδύνεψε να χάσει τη ζωή του από υπερβολική δόση ηρωίνης.

Γι’ αυτήν την δύσκολη περίοδο της ζωής του μίλησε ο γνωστός chef στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα», αποκαλύπτοντας αν έχει αποκαλύψει στα παιδιά του τον εθισμό που είχε.

«Είναι πολύ δύσκολο να διαχειριστείς ότι τα παιδιά σου είναι χρήστες ουσιών. Είδα τι τραβήξαν οι δικοί μου γονείς από εμένα και είδα ότι κάποια στιγμή σήκωσαν τα χέρια ψηλά γιατί πραγματικά δεν μπορούσα να με βοηθήσουν. Γιατί όταν είσαι μέσα στη φάση, είναι πάρα πολύ δύσκολο να σε βοηθήσουν, ειδικά οι δικοί σου άνθρωποι.

Μπορεί να δεχτείς βοήθεια από έξω, από άλλους ανθρώπους, αλλά από την οικογένειά σου δύσκολα δέχεσαι βοήθεια. Ευτυχώς με τους γιους μου δεν έχω τέτοιο θέμα. Ο μεγάλος μου γιος, ο Δημήτρης το ήξερε από την αρχή. Δεν είμαι άνθρωπος που κράταγα πράγματα μέσα μου γιατί φοβόμουν τι θα πει ο κόσμος. Πιστεύω ότι αν λες τα προβλήματά σου λύνονται πιο εύκολα», είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«Εγώ μεγάλωσα στην Ελλάδα την δεκαετία του 70 και του 80 και τότε η οικογένεια ήταν πολύ πιο σκληρή, πολύ λιγότερη αγάπη που έδινε η οικογένεια ενώ τώρα δίνουμε πάρα πολύ αγάπη και είναι πολύ καλό, οπότε η έννοια της οικογένειας τότε ήταν και λίγο δαιμονοποιημένη. Υπήρχαν κάποιες καλές οικογενειακές στιγμές αλλά δεν περνάγαμε καλά οικογενειακά».

«Έπιασα πάτο. Το χειρότερο πράγμα που μπορεί να πάθει ένας άνθρωπος είναι να χάσει την αυτοεκτίμησή του. Κινδύνεψα τουλάχιστον τρεις φορές. Δεν με φόβισε αυτό όμως, με φόβιζε όταν κοιταζόμουν στον καθρέφτη και δε με αναγνώριζα. Έφτασα σε ένα σημείο που είπα αρκετά και πήγα για αποτοξίνωση. Δεν υπάρχει άλλος τρόπος είναι πολύ δύσκολο να το κάνεις μόνος σου», κατέληξε.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This