Ιωάννα Μαλέσκου για τα αρνητικά σχόλια που έλαβε: «Για κανένα λόγο δεν το είπα προσβλητικά»

Αφορμή στάθηκε το σχόλιο που έκανε για το pole dancing!

Must Read

Με αφορμή το επεισόδιο του Survivor όπου η Ναυσικά έκανε μαθήματα pole dancing στην Μυριελλα, η Ιωάννα Μαλέσκου αναρωτήθηκε αν ο συγκεκριμένος χορός θεωρείται άθλημα.

Η ερώτηση της αυτή φαίνεται πως προκάλεσε αντιδράσεις και γι’ αυτό προσπάθησε σήμερα μέσα από την εκπομπή της να βάλει τα πράγματα στην θέση τους, λέγοντας πως: «Θέλω να ξεκαθαρίσω σε κάποια μηνύματα τα οποία έλαβα από αθλήτριες του pole dancing ότι χαίρομαι που γνωρίζω ότι το pole dancing είναι άθλημα όπως ρωτούσα. Σε κάθε περίπτωση για κανένα λόγο δεν το είπα ούτε προσβλητικά ούτε θα έπαιρνα ποτέ μια θέση κατά. Ίσα ίσα χαίρομαι που έχουμε τόσο μεγάλη ανταπόκριση από το κοινό και από εσάς γνωρίζοντας και αυτή τη μορφή αθλήματος, το οποίο αντιλήφθηκα και με το μικρό μου μυαλό, χωρίς γνώση αντίστοιχα στο κομμάτι αυτό θέλω να πω, πως είναι πάρα πολύ δύσκολο.

Μπράβο σε όλες αυτές τις κοπέλες, οι οποίες αθλούνται σε αυτό το κομμάτι και έχουν ιδιαίτερες διακρίσεις και παγκόσμιες. Αυτά και την αγάπη μας! Ότι λέμε, το λέμε καλοπροαίρετα».

https://www.youtube.com/watch?v=ZD6VyJOCnaI

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This