Τι άλλο θα δούμε! Ο Snik προκαλεί τον Λιάγκα να παίξουν μπουνιές σε αγώνα πυγμαχίας – Έξαλλη η Σκορδά

Τι απάντησε ο παρουσιαστής

Must Read

Σημεία και τέρατα εκτυλίσσονται τις τελευταίες ημέρες ανάμεσα στους υποτιθέμενους σταρ της τραπ μουσικής, οι οποίοι την ώρα ώρα που η χώρα παρακολουθεί σοκαρισμένη το αποτύπωμα της βίας στην κοινωνία με ένα 19χρονο παιδί να χάνει τη ζωή του με βάρβαρο τρόπο, ο Snik και Light κονταροχτυπιούνται και ανταλλάζουν εκφράσεις μίσους, κανονίζοντας μάλιστα να παίξουν… ξύλο!

Στο «Πρωινό» του ANT1 έγινε συζήτηση για την κόντρα των δύο τράπερ, ενώ μάλιστα προβλήθηκε απόσπασμα από βίντεο που ανέβασε ο Snik ο οποίος με αφορμή τα όσα ακούστηκαν τις προηγούμενες ημέρες στην εκπομπή, ο ίδιος προκάλεσε τον Γιώργο Λιάγκα σε μονομαχία…πυγμαχίας.

«Είδα ο Λιάγκας πάλι κάτι έλεγε. Άμα θέλει τον βάζουμε κι αυτόν στο undercard τον Λιάγκα, να βάλει τα γάντια του να παίξει. Να παίξω πρώτα άμα θέλει με τον Λιάγκα» είπε ο Snik προκαλώντας την οργή του παρουσιαστή.

Οργισμένος ο Γιώργος Λιάγκας απάντησε: «Μπορώ να του απαντήσω. Ακούστε με γιατί είμαι έξαλλος. Εγώ πριν από δύο – τρία χρόνια βγήκε ο Snik και είχε μια απερίγραπτη συμπεριφορά απέναντι στη δημοσιογράφο και βγήκα και είπα ότι οι στοιχειώδεις κανόνες ευγένειας απαιτούν σε έναν άνθρωπο που κάνει τη δουλειά του να φερθείς ευγενικά.

Δεν είσαι υποχρεωμένος να μιλήσεις. Βγήκαν όλοι και με κατακρεούργησαν για ακόμη μια φορά. Είπαν μπράβο Snik. Ήμουν ο μόνος που έλεγα ότι αυτά τα τραγούδια προωθούν τη βία. Τώρα όλοι ανακαλύψαμε όλοι ότι τα τραγούδια αυτά προβάλουν τον σεξισμό και τη βία και έναν τρόπο ζωής απεχθέστατο και αντιαισθητικό.

Ότι τις γυναίκες τις έχω μόνο για ιερόδουλες, τις πληρώνω για να αγοράζω γούνες και τις έχω μόνο να με υπηρετούν. Αυτά αναπαράγουν αυτά τα τραγούδια. Αν ο κύριος Δημήτρης Γιαννούλης ήταν μάγκας, μπορεί να είναι δεν ξέρω, θα έγραφε τώρα ένα τραγούδι για το παιδί που φόρεσε φούστα και ήθελε να συμβολίσει ότι είναι διαφορετικός» σχολίασε έξαλλος ο παρουσιαστής.

Σκορδά: «Πόσο θλιβερό»

Μάλιστα η Φαίη Σκορδά σχολίασε εκνευρισμένη και απογοητευμένη: «Πόσο θλιβερό είναι όταν πριν από λίγες μέρες κλαίει όλη η Ελλάδα για αυτό που έγινε και για τη βία και συνεχίζουμε να ακούμε και να έχουμε αυτά τα τραγούδια και αυτούς τους ανθρώπους που ακολουθούν παιδιά να λένε “ελάτε να πλακωθούμε”. Πόσο ψεύτικοι είμαστε όλοι μας».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This