Μπουρδούμης για Open και Φιλιππίδη

Must Read

Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης επιβεβαίωσε στον αέρα τηλεοπτικής εκπομπής το ρεπορτάζ της «Espresso» ότι έχει δεχτεί πρόταση από το Open για παρουσίαση εκπομπής μαζί με την Αθηνά Οικονομάκου.

Ο ηθοποιός, που πρωταγωνιστεί και στη σειρά του καναλιού «Σ’ αγαπάω μεν… αλλά», ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» και μεταξύ άλλων μίλησε για τα τηλεοπτικά πρότζεκτ, λέγοντας «με… γυροφέρνει η τηλεόραση στο κομμάτι της παρουσίασης», με τον ίδιο να εξηγεί πως ανάλογα τη στιγμή και τους συνεργάτες επεξεργάζεται κάθε φορά την όποια πρόταση του γίνεται, δίχως να την απορρίπτει αμέσως!

Ο ταλαντούχος ηθοποιός αναφέρθηκε και στη γυναίκα του και συνάδελφο Λένα Δροσάκη, με την οποία έχουν χαράξει μια κοινή πορεία τριών χρόνων και έχουν αποκτήσει έναν γιο. «Τη Λένα την είδα πρώτη φορά στο θέατρο και εντυπωσιάστηκα» είπε χαρακτηριστικά.

Ερωτηθείς για το πώς αισθανόταν τις ημέρες που η σύζυγός του κατήγγειλε τον Πέτρο Φιλιππίδη για σεξουαλική παρενόχληση ενώ ο ίδιος συνεργαζόταν μαζί του στο σίριαλ της ΕΡΤ «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο», δήλωσε πως δέχτηκε σκληρή κριτική, εξήγησε ωστόσο πως υπήρξε κοινή απόφαση με τη σύζυγό του να συνεχίσει τη συνεργασία του με τη σειρά, καθώς εκείνη την περίοδο, λόγω του lockdown, και οι δύο ήταν χωρίς δουλειά.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This